Sjuk 

Ja. Den titeln är ganska representativ för vintern som gått. För den är väl ändå över nu? Våren verkar vara här för att stanna. Jag är positiv i alla fall. Vi har till och med grillat redan. Inte bara en, utan två gånger!

Sjuk ja. Bihåleinflammation och öroninflammation och allmänt kass. Det är visst det som krävs för att man ska hitta tiden att skriva lite. 

Vi har rotat oss lite bättre här hemma i Sverige nu. Jag jobbar tillfälligt som gymnasielärare, och i juni börjar jag ett nytt spännande FAST jobb (för första gången någonsin - wohoo) på ett tekniskt företag. 

Tösen har börjat trivas ordentligt på sin nya förskola där hon får ägna dagarna åt musik och kompisar. Det är så härligt att se henne kramas med kompisarna, och se hur de springer och hämtar henne när vi kommer inom dörren på eftermiddagarna. Och så kan hon säga en hel del viktiga ord, som "anka". 

Och så har vi köpt hus. Det behöver visserligen lite finjusteringar, men vi tror och hoppas att det är huset där vi kommer att tillbringa de närmaste trettio åren. 

Nu ser vi fram emot påsken och Lundakarnevalen och midsommar och allt det där andra som vi missat när vi bott utomlands.

Welcome to Sweden (som för övrigt är en skitrolig TV-serie)!

Kommentarer
Kitty säger:

Anka! Men då så, liksom :D Vilka andra ord kan man ens behöva?

2014-05-02 @ 07:42:16Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...