Issues 

Bloggen står stilla. Detta beror på många saker. Dels har jag ont om tid och ork med en tvååring och en ny liten en på väg. Dels har jag börjat på ett nytt jobb (efter vikariatet som gymnasielärare) som kräver en hel del hjärnaktivitet vilket innebär mer fysisk utmattning än man skulle kunna tro.

Men mest beror det nog på att jag inte riktigt kan bestämma mig för vad jag vill med den här bloggen. Jag startade den för att familjen därhemma skulle ha lite koll på mig när jag bodde utomlands. Nu bor jag fem minuters gångväg från föräldrarna så den motivationen har rykt. När jag var som mest inspirerad att skriva ville jag också göra bloggen kortfattad och lättsam, samtidigt som jag inte ville försköna mitt liv för mycket. 

Sedan dök tösen upp. Och jag blev (som även framgår av minipresentationen här intill) lite rädd att min lättsamma ungdomliga (ehm) blogg skulle förvandlas till en till tråkig mammablogg med inlägg om bebisblöjor, bebiskräk, amning och spjälsängar. 

Nu har det visat sig att det är det som intresserar mig mest. Jag har börjat engagera mig mer och mer i Amningshjälpen. Jag prenumererar på Vi Föräldrar och Nära Barn (och Nemi, men det hör väl inte riktigt hit). Egentligen vill jag nu skriva en massa seriösa informativa texter kring amning, bärselar, samsovning, jämställdhet, korkade råd från staten/BVC/tandläkare, bristen på amningssupport (och överflödet av amningspress) och naturliga förlossningar. 

Samtidigt är jag fortfarande inte säker på om jag vill ha en mammablogg. Egentligen. 

Vi får se var jag landar. Kommentarer
Kitty säger:

Åh! En bebis till hos er också! Stort grattis! :)

Jag hade iallafall gärna läst dina "mamma-inlägg". Om man skriver om det man vill utan att oroa sig så mycket för vilken kategori bloggen hamnar i så blir man nästan garanterat mer inspirerad till både skrivandet i sig och kanske öppnar man även dörren för annat också :) Det spelar ju ingen roll om bloggen inte längre än vad den var när du startade den. Du är ju inte samma Malin som du var då heller. Håll inte så hårt på det, släpp tangenterna fria! :)

Svar: Sagt och gjort!
Och det är goda råd du ger tror jag. :)
Everlasting

2014-10-21 @ 07:49:29
Christel säger:

Men grattis till den nya, lilla som är på väg.

Jag har saknat ditt skrivande, så jag hoppas att bloggen får fortsatt liv. Hoppas att allt är bra med dig och de dina!

2014-10-27 @ 20:24:26Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...