Angel Wings bärjacka 

Äntligen är jag ägare till en bärjacka. Eller ja, "äntligen" låter lite dramatiskt. Jag började ju bara sjala för sisådär en månad sedan så det var inte förrän då jag insåg hur användbar en sådan jacka egentligen är. När regn hotar har jag nämligen känt mig tvungen att inte ta den där dagliga promenaden jag föresatt mig eftersom jag bara kan ta ett syskon i vagn (med regnskydd) och måste bära det andra. Och jag vill ju inte ha pågen invirad i en dyblöt sjal direkt. 

Så nu har jag skaffat en vattenavvisande jacka från Angel Wings, ett tjeckiskt företag. Planen är att ha den under vagnen om det skulle börja regna när vi är ute. Igår kom den och storleken verkar bra. Jag har normalt storlek 36/38/S och köpte medium för att få plats med tröja också, och för att kunna dela med mannen. Bra längd i armarna för mig och mannen får också plats i den (inte samtidigt!). En treåring på mage funkade jättebra med den större panelen i.


Ett första skyfall kom lägligt nog redan samma dag så jag ställde mig helt sonika ute i fem minuter för att testa hur den klarade regn. Svaret? Helt okej. Dock väntar jag med att uttala mig mer specifikt tills jag faktiskt använt den på riktigt. Men vad skönt det är att ha den backupen nu!

KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...