Blogga? 

Jag är ensam hemma. Ja, tösen är här också, men min käre man är det inte. Han är ute på äventyr. Så det har varit ett par väldigt ensamma dagar sedan min far och min bror flög hem efter att ha hälsat på i helgen.

Tösen, hon utvecklas. I helgen har hon lärt sig sitta upp själv, lärt sig ställa sig på alla fyra, lärt sig ge mig saker, lyckats sätta ihop en legobit med en annan och lyckats få i den runda klossen i det runda hålet. Flera av färdigheterna har hon utvecklat mitt i natten, med sömnlösa timmar som följd.

Annars har vi också varit och hälsat på i Holland, där jag även var på konferens. Numera leder jag tydligen en arbetsgrupp inom det framtida rymdprojektet Euclid. Inte fy skam det inte.

Och bloggen ja. Ibland är det svårt att komma igång igen. Tur att det finns de som pushar en då och då. Jag saknar ju ändå bloggvännerna när jag halkar ur den världen lite. Jag kanske skulle titta in hos dem och säga hej för en gångs skull?

Kommentarer
Christel säger:

Oj oj, grattis till nya jobbet! Låter himla stort och viktigt. Och häftigt! :)

Svar: Tackar tackar!
Everlasting

2013-06-05 @ 08:17:15
Pernilla säger:

håller helt med dig om det här med bloggandet, det är svårt att komma igång igen när man väl varit ifrån det... samtidigt som man ju minns att det är roligt där innerst inne. vi kanske får ta sommarlov och komma igång igen till hösten?

grattis till nya jobbet, låter himla häftigt!

och duktig liten tjej också! ofelia har börjat krypa/åla sig fram nu så det känns som att jag inte gör annat än att springa efter henne och hindra henne från att riva ner allt som kommer i hennes väg...

Svar: Tackar! Men oj vad hon växer snabbt din dotter! Det gör min också kanske, men hon kryper inte riktigt än... Fast jag tror nog att det kommer snart.
Everlasting

2013-06-06 @ 11:50:09

Jag är likadan, har helt halkat ut ur bloggandet och får tvinga mig själv att skriva åtminstone en gång i veckan haha... Ännu sämre är jag på att läsa andras! Men så härligt det ser ut att sitta ute och äta, underbara sommar :)

Svar: Ja, eller hur kan det vara svårt ibland? Konstigt dock eftersom jag faktiskt gillar både att skriva och läsa andras, men det blir liksom inte av långa perioder då och då.
Everlasting

2013-06-10 @ 12:25:02Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...