Dilba 

Ha, jag fick nyss reda på att Dilba har börjat blogga. Oj vad jag slängdes tillbaka i tiden helt plötsligt! Tillbaka till den tiden då jag precis börjat intressera mig för musik och satt som klistrad vid radion (framförallt NRJ) för att jag av någon anledning ville kunna alla poplåtar som gick just då. Och bland havet av pojkband och girl-power-band och allt vad det var så fanns Dilba och hennes I'm Sorry.

Åh kära 90-tal. Man kan spela nästan vilken låt som helst från dess andra hälft för mig, och så plötsligt befinner jag mig på engelska sydkusten, iklädd en lång blå stretchklänning som ger mig otroligt elektrifierat hår, och med freestyle-lurar (ja, så gammal är jag) i öronen.

Men ja, tillbaka till Dilba. Efter att jag läst några inlägg så inser jag att hon nyligen gjort något av en comeback genom melodifestivalen. Tänk vad man missar när man bor utomlands. Och så bloggar hon som sagt. Hennes inlägg handlar om allt möjligt, och många handlar naturligtvis om poker eftersom det tydligen är en av hennes stora framgångar förutom musiken, men hon engagerar sig även mot mobbning och rasism. Sådana bloggar kan man väl aldrig få för många av.

Jaja, nu får det vara nog med nostalgitripp.

Eller vänta, bara en liten en till.Redaktionellt samarbete med Pokerlistings.


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...