Maguppdatering v. 35 

Nu är jag nästan i slutet av vecka 35. På lördag så är det två veckor (två veckor) tills det skulle vara fullt normalt att ploppa ut en bebis.

Eeeek!

Dessutom så har Spiderchick gått och ploppat ut sin. Spiderchick som låg en vecka före mig i graviditeten och som var den där lugna coola bloggerskan jag följde för att lugna ner mig själv. Det gör det hela ännu mer påtagligt.

Och vad händer sen? Vad gör man med en little one när den inte längre håller sig (relativt) lugn och tyst och snäll inne i magen egentligen? När den inte längre matar sig själv och tar hand om allt det andra själv också?

Vi får väl hoppas att det faller sig naturligt. För jag känner det som att jag inte har den minsta koll.

Nåja, nog med hysterisnack nu. Nu blir'e bild på'na:


Lite lätt hysterisk mage.


Kommentarer
Lilian säger:

Då ringer man mig. Jag kommer komma svävandes med mitt paraply och se till att alla blir glada och att bebisen äter och sover som den ska /Lilian Poppin Nävars! Du kommer bli en strålande bra mamma som vet vad som är bäst för just ditt lilla knyte!

2012-07-12 @ 14:32:57
Pernilla säger:

eller hur! vad gör man? det är ju jättebra nu när den ligger där i magen, man har stenkoll på den exakt hela tiden! jag har köpt en säng och ett skötbord idag iaf, det har jag läst att de kan behöva. resten löser sig väl när den kommer? ja, det är klart att det gör!

2012-07-12 @ 21:14:29

Spännande!! ッ Du måste slänga iväg ett inlägg så fort bebis kommer ut! ッ

Förresten.. virusprogrammet (McAfee) varnar när jag besöker din sida, det är säkert inget men ville ändå säga det ッ

Svar: Klart jag ska! Eller ja, det kanske tar några dagar innan det dyker upp ett inlägg, men visst kommer jag att säga ifrån.
Konstigt med McAfee. Jag har inte hackat in några virus i min blogg, jag lovar. Det enda jag kan tänka mig är att det reagerar på det där lilla javascriptet jag lade in för att göra kommentarsfälten enklare att fylla i med mobil. Men det scriptet har ju du också, så kolla om McAfee skriker på dina inläggssidor också.
Everlasting

2012-07-13 @ 17:13:47
Elin säger:

Åhh längtar tills tiden är kommen för mig att skaffa barn haha! :D bebisar är underbara.

Jag ska jobba som au pair i Geneve, Schweiz, i ett år och flyttar om drygt en vecka. Skulle verkligen uppskatta om du ville följa med mig på en otrolig resa! :)

/Elin

2012-07-15 @ 23:42:17Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...