Och DÄR tröttnade jag också 

Nu när jag ändå är igång med att bryta löften, så kan jag ju krossa ett till: nu drar jag in yttrandefriheten jag pratade om på min profil. Här råder det minsann inte yttrandefrihet längre.

Jag är bara så sjukt trött på alla som alldeles uppenbart bara surfar in på tusentals bloggar och kopierar in någon slags reklamtext eller kommentarskrok på översta inlägget utan att ens kasta en blick på rubriken.

Och lika trött är jag på folk som svarar på kommentarer med bara sv: tack. Själv svarar jag på kommentarer här i bloggen om jag känner för det, och kollar alla bloggar som lämnar intressanta kommentarer och lämnar en där om andan faller på. Inte för att få upp kommentarsantalet här, även om jag givetvis hoppas på ett besök tillbaka, utan för att jag vet hur trevligt det är att få.


Folk som faktiskt svarar ordentligt på mina kommentarer här går väl an. Men de här "tack för kommentaren"-kommentarerna känns väldigt onödiga och tar upp en massa plats. Jag vet ju att de uppskattas eftersom jag uppskattar det själv. Så från och med nu behöver ni inte tacka.

Nu ska här rensas! Allt ogräs åker ut och lämnar plats åt de vackra blommorna som försöker nå upp till ljuset.

Tänkte bara säga det.


Kommentarer
Hon säger:

Hei sötiiiiiiiis!

2011-07-08 @ 14:00:49

Hon: humor, humor...

2011-07-08 @ 14:06:25

Oj då nu får man passa sig för vad man skriver...he he.

Jag tittade in till henne Emma som skrivit om dessa kommentarer (det var du som skrev om detta va?) och det var bra skrivet. Men jag hade faktiskt inte tänkt på detta innan.

Jag kanske inte får så många kommentarer på min blogg att det har hänt mig ;)Trevlig helg, nu åker vi och badar.

Hälsningar

Yohanna med lår som går ihop ;)

2011-07-08 @ 15:20:47

Heh Yohanna i Las Palmas, jag hoppas verkligen att jag inte skrämmer bort trevligt folk som du med mitt arga inlägg. Bad låter väldigt trevligt, ha det underbart!

2011-07-08 @ 16:47:42

Och jo förresten, det var jag som länkade till emmasays.se och inlägget där om kommentarer. Det är en mysig blogg i allmänhet.

2011-07-08 @ 16:49:50
Bodypalace säger:

håller fullständigt med dig ;)

2011-07-08 @ 19:04:44
Pia säger:

Jag förstår dig precis, såndär "besök min blogg"-kommentarer är bara så otroligt jobbiga. Man vet ju att de inte ens har orkat sig på att läsa ett endaste inlägg eller en enda rubrik, för vem skriver, till exempel, "allt bra?" på ett inlägg med rubriken "skit" och innehållet i inlägget berättar om saker som är allt annat än bra.Kommentarer är trevliga, men jag anser att jag nog klarar mig utan kommentarer som bara skrivs för att locka besökare till den egna bloggen.

2011-07-13 @ 22:30:26
Frida säger:

Haha, helt rätt skrivet! Det är ganska uppenbart att folk inte ens har läst inlägget när man får en kommentar där det står "Hej, hur har din dag varit?" När man berättade allt detaljerat i inlägget, haha. Sånt är bara så sjukt irriterande

2011-07-18 @ 13:22:40

Åhh så många gånger jag svurit över det där kommentarsfisket! Har försökt att lägga in en text i min kommentarsruta och text ovanför, men nej det går inte att stoppa... Haha vad klockrent du beskriver det i alla fall!

2011-08-16 @ 23:54:36Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...