Yogajag 

Sådärja, efter ytterligare (alldeles för många) paket på posten så är jag nu väl förberedd på yogan jag ska börja med på måndag. Nya mjuka mysiga mammaformade yogabyxor (eller möjligen dega-framför-TVn-byxor), nya mammaformade yogalinnen (eller ja, linnen i alla fall) och framförallt en ny yogamatta.


Yogaeverlasting

Söstra mi har nämligen stulit min gamla yogamatta, men nu fick jag ju anledning att köpa en ny och mycket bättre i alla fall.

Nu ska vi bara se om jag fortfarande kan röra på mig också. Jag har nämligen inte varit på gymmet sedan vi flyttade. Det vill säga ett halvår. Eller mer än till och med, eftersom jag inte känt att jag kan ta mig den tiden när jag (fortfarande) har en avhandling som måste avslutas.

Men är man gravid så är det faktiskt lag på att man ska se till att få tid till det man behöver. Och oj vad skönt det ska bli att få knarra igång lederna igen!


Kommentarer

Hayley är ju jättefint tycker jag :-) Malin är också fint. När jag var liten önskade jag alltid att jag hette Malin, Johanna eller Sofia. För jo Moa var rätt ovanligt på den tiden ;-)

2012-03-16 @ 19:48:25

haha ja min koompis hette (heter) Malin och vi kallade henne för Mallan. Ibland Mallanbrallan för att spexa till det ;-)Moa blir det inga smeknamn av där emot rimmar det på prick allt, inte helt optimalt i grundskolan ;-)

2012-03-16 @ 20:50:41

Din yogamatta är helt fantastisk! Veerkligen. Min gudsons mamma (attvaramamma.blogg.se) sa att gravidyogan verkligen hjälpte henne vid förlossningen, som var allt annat än odramatisk.

2012-03-17 @ 12:43:07
Lilian säger:

Vilken riktigt snygg matta! Sån vill jag med ha! Lycka till på måndag.

2012-03-17 @ 14:52:47

Tack så mycket Lorissa och Lilian, mattan är från Yoga Mad och heter Warrior Plus Sky.Och Lorissa, det där var uppmuntrande för det är precis vad jag hoppas på att jag ska uppnå med hjälp av yogan.

2012-03-17 @ 19:32:44Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...