Curry? Verkligen? 

Jag måste bara få visa vad som blev det första som jag lagade i våra nya fina grytor.

Curry!

Jag provar aldrig något nytt; jag har mina fyra favoriträtter och jag lagar dem outtröttligt. Jag tycker inte heller särskilt mycket om curry. Ja, svensk-currykyckling gillar jag starkt, men det är ju inte det som är curry på riktigt.

Här i Storbritannien, här älskar de indisk mat passionerat. Och så snubblade vi på ett recept på laksa och resten är historia. En väldigt kort historia, men ändå.

Så här såg det ut:


Currygryta


Curryskål

Och så här smakade det: blaha. Det är (mycket) möjligt att jag misslyckades lite, och det är möjligt att jag inte är särskilt förtjust i curry (se ovan), men det blev inte en särskilt intressant middag. Inte så att den var äcklig, inte alls, men den var bara... tråkig.

Aja, ibland ska det väl bli så också.


Kommentarer
Lilian säger:

Underbart med någon som skriver att "maten blev inte så jättelyckad". Det är lika med -välkommen till verkligheten! Ibland hamnar jag på bloggar där allt är sockersött med broderade väggord och fluffiga kjolar och där bloggerskor i tjugoårsåldern sätter titeln "tant" framför sitt namn och man kan verkligen se igenom hur allt egentligen inte är sockersött utan lite bajsbrunt också. Inte för att jag har något emot dom bloggarna, bara skönt med ärlighet för enligt mig varar ärligheten längst :)

2011-10-14 @ 04:57:17

Lilian, kallar du min curry bajsbrun? Tack för den liksom.Nej, men jag håller med dig helt och fullt. Jag försöker låta bli att glossa för mycket, men ibland är det rätt svårt att hitta en balans mellan äkthet och too much information. Jag hoppas jag lyckas gå den balansgången.

2011-10-14 @ 09:15:31
Anonym säger:

Haha! Åh att äta currygryta som smakar blaha. Vilken grej. Nej, du gillar nog kanske inte curry. Chansen finns! ;)Jag lagar också mest samma lika jämt. Rätter utan namn mer än slängihopkompott!

2011-10-14 @ 10:07:21
Pernilla säger:

haha, blaha lät ju verkligen inte roligt alls. jag har några goda curry-recept om du orkar rota lite, och om du ens vill försöka igen. ibland får jag för mig att jag ska försöka laga saker jag inte gillar egentligen bara för att "man ska ju testa några gånger så man lär sig" men sen tänker jag: varför? varför ska jag lära mig äta någonting som jag tycker att är äckligt?

2011-10-14 @ 15:14:46Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...