Mer VM & Rullor 

Aj, jag upptäckte just att jag skrivit fel siffra i vadslagningen på en alldeles uppenbar match vilket innebär att jag är den ende på hela observatoriet som tror att Slovenien kommer att slå England. Hahahahaha... kul!

Vi kom nyss hem efter att ha sett Tyskland slå Australien på puben Bad Habits. Där var en väldigt högljudd australiensare som blev tystare och tystare ju längre matchen led.

Jag har hittat ett riktigt bra ställe att öva rullskridskor på: en parkeringsplats som är den enda platta ytan inom en 5km radie (hur de nu kan misslyckas med platta ytor i Holland). Parkeringsplatsen tillhör ett bioföretag på universitetsområdet så den är övergiven när det inte är öppet, och den är nästan helt skymd så jag behöver inte skämmas över mitt stapplande. Man blir ganska trött i benen kan jag avslöja. Jag rullade i cirklar i 45 minuter och nu är mina lår helt döda. Imorrn är det dags för Body Pump igen så jag kommer nog att kvida ännu mer då. Men den här veckan tjänade jag inte bara ett par Björn Borg, utan två! Inte för att jag gick till gymmet sex gånger då alltså, utan för att Marcus tyckte att jag hade varit extra duktig den här veckan så han köpte ett extra par till mig.


När jag stod och tog på mig rullorna i säkerhetsburen för cyklar så kom det ett par tonåringar och försökte stjäla en cykel utanför buren. Jag tror inte att de såg mig och jag visste inte vad jag skulle göra så jag stod blickstilla. Vad gör man? Ska man försöka skrämma bort dem? Jag tror inte jag är speciellt skrämmande, särskilt inte om de har kniv. Som tur var så kom det ut en kille genom dörren och tonåringarna rusade iväg så så farliga var de nog inte ändå. Och jag slapp känna mig skyldig.

Igår var det ju som sagt fest och det var "...intressant" precis som utlovat. Killen vars födelsedagsfest det var är gay, vilket var väldigt tydligt i val av musik/DJ och upplägg. Där var ett "non-smoking/make-out/drag-make-up"-rum där några av oss oundvikligen hamnade. En av killarna blev inspirerad och började pussa på alla, inklusive de mest homofobiska killarna. Till saken hör att han i vanliga fall är relativt tystlåten och han har flickvän. Han blev även sminkad, och det blev en av de tyska killarna också. Tysken fick fint rött nagellack men kom sedan på att han inte hade en aning om hur han skulle få bort det. Idag berättade han dock att han hade hittat nån städalkohol i skåpet och det funkade tydligen. Nu var naglarna fräscht rosa istället...


Kommentarer
Tove säger:

Oh, jag har också funderingar på att skaffa mig ett par rullor, fast såna nya, moderna då.. Men Lund har ju bara kullersten typ, så jag vet inte hur bra idé det är..=)Kul att du också börjat blogga, så man har lite koll på dig, och grattis till underkläderna..=)

2010-06-14 @ 10:00:04
Malin säger:

Du menar inlines eller? Jo, jag hoppades kunna hitta nåt som man kan göra utomhus när det inte snöar och som inte är cykling eftersom jag gör det varje dag ändå. Och så ville jag ju såklart inte vara som alla andra så jag satsade på fyrhjulingar istället för inlines. Men inlines klarar nog kullersten bättre. Det var ju som sagt också mitt problem men jag lyckades hitta en parkeringsplats så det kan nog du också. Eller cykelbanor!Kul att nån faktiskt läser min blogg! Tack tack! =D

2010-06-14 @ 10:57:29
Tove säger:

Jepp, inlines..Ja, här läses det, så se till att uppdatera!! =)

2010-06-14 @ 20:04:23Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...