Stor flicka 

Tänkte bara allmänt skryta lite om hur stor tösen min har blivit. Hon är ju en hel liten person nu som aktivt gosar, som möter en med jätteleenden när man hämtar henne efter dagis och som till och med dricker ur flaskan själv!

Det dröjer inte länge innan hon diskar efter maten och städar sitt rum också, det är jag säker på.Kommentarer
Pernilla säger:

ja, det är galet vad stora de blir, och så fort det går. vi har börjat låta ofelia smaka på lite vanlig mat nu, då känns hon verkligen jättestor på en gång...

Svar: Ja, det är ju en klyscha, men herregud vad det går fort. Och så kul det är! Tösens meny breddas varje dag känns det som. Äpple är en verklig favorit! Hon kan sitta och gnaga på en äppelbit hur länge som helst och till och med få i sig lite av det, trots att hon inte har några tänder än.
Everlasting

2013-03-07 @ 15:04:47
Kitty säger:

Hon är så otroligt söt! Ser fram emot min lilla killes första leende :D Det lär ju värma in i själen.

Och tack för dina fina kommentarer. Speciellt på mitt tigerinlägg ^^ Funderade länge och väl på om jag verkligen skulle publicera det eller bara låta det stanna sim utkast.

Svar: Ja, hennes första riktiga leende, när det märktes att hon gjorde det med vilje, minns jag starkt. Det var sent på kvällen och vi försökte med alla medel få henne att somna, och så plötsligt fyrade hon av ett. Och ett till och ett till. Det blev videokamera och hela köret, och plötsligt gjorde det absolut ingenting att hon vägrade sova.
Och jag är väldigt glad att ditt inlägg inte blev liggande som utkast. ;)
Everlasting

2013-03-07 @ 18:02:16Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...