Hårfin igen 

Det var nog ungefär exakt sex månader sen sist, men äntligen har jag varit hos frisören igen. Med tösen på inskolning på dagis (indagisning?) men ett par dagar kvar på mammaledigheten så har jag fått lite tid över. Och den tiden ägnar jag enbart åt ytligheter.

Det känns bra.

Så ja. En timme som halvalien och en snabb egobild i bilen, och här har ni resultatet.

Nå?Kommentarer
Pernilla säger:

åh, ska lillan redan börja på dagis? hur känns det i mammahjärtat? vet ju att det funkar annorlunda i england så jag antar att du inte har så mycket val... men då är de inte så många i varje dagisgrupp väl när de är så små? håller tummarna för att det går bra för henne iaf! eller ja, mest för dig, när de är så små så brukar det ju faktiskt gå jättebra att skola in dem :)

jag fasar redan för att sätta in ofelia på dagis, men så är det ju ungefär 20-25 ettåringar i grupperna här också, på typ 3 personal, och det känns ju inte sunt någonstans så jag hoppas att jag kan dra ut på det så länge som möjligt!

Svar: Ja, som du säger så har jag inte så mycket val. På måndag börjar jag jobba igen. Men du har rätt, i hennes ålder så är det tre bebisar per fröken, och hon har liksom sin egen fröken som hon lär känna extra väl. Och tösen älskar redan sin fröken! Så det känns bra.
Inte är det lätt dock. Det är med tungt hjärta jag lämnar dagis varje dag. Idag var hon hemma i en halvtimme innan det var läggdags. Det blir inte mycket tid tillsammans så det är en ordentlig omställning från att ha varit mammaledig. Åh vad jag saknar henne när hon är där!

Men du har ju gott om tid innan Ofelia måste ut på egen hand. Njut!
Everlasting

2013-01-25 @ 13:24:58
Farmor säger:

Lieve Malin,

Je ziet er prachtig uit!! Heel goed, dat je dat gedaan hebt. Heel belangrijk om alle veranderingen, die jullie nu te verduren krijgen het (mooie) hoofd te bieden = Nederlandse uitdrukking en betekent: de strijd aangaan en weerstand bieden. En prachtige nagels. Dank je voor de mooie en leuke foto's!
Veel sterkte maandag, maar ook veel succes en plezier in je werk. X

2013-01-26 @ 10:57:53Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...