Vaccinering 

Vi hade bävat inför idag i fyra veckor. Tösen skulle nämligen vaccineras för andra gången, och med tanke på hur jobbigt jag tyckte att det var förra gången så är det kanske inte så konstigt att jag inte direkt såg fram emot dagens utflykt.

Och det var precis som förutspått: tösen brast i nästintill outhärdligt ledsen gråt när de båda sprutorna trycktes in i hennes knubbiga små lår. Och jag grät med henne.

Hon lugnade sig dock ganska snabbt och somnade tungt på pappa. Men ett par timmar senare så grät hon otröstligt igen när jag skulle mata henne, troligtvis på grund av ömma lår.

Och nu precis så har vi tagit bort plåstren, något som naturligtvis föranledde ännu mer gråt. Men nu är den långa jobbiga dagen äntligen över och vi ligger och myser i sängen.

Och just det, så är det hennes tremånadersdag också. Hipp hipp hurra för det.
Kommentarer
Tove säger:

Har gjort alldeles särskilda naglar till dig och för att fira tösens 3månadersdag! Du får kolla in dem imorgon!

2012-11-15 @ 01:27:39
Pernilla säger:

hurra i efterskott på 3-månadersdagen!

och usch för hemska sprutor i små bebisar :( jag fick sådär ont i hjärtat på BB när de kom och skulle kolla Ofelias blodsocker var tredje timme typ och stack henne i armarna och hon bara grät. aj aj!

2012-11-15 @ 20:44:16
Tove säger:

Sv: Ja, visst finns det många fina minnen att väcka till liv!
Tänkte som sagt ha sådana naglar på presentationen av din avhandling, men lyckades inte riktigt då. Nu blev den ändå helt okej tycker jag. Självklart kan vi fixa sådana till jul också så du får se dem på riktigt - fast bara om jag har förstatjing på att gosa med the little one!

2012-11-15 @ 21:36:23
Kitty säger:

Men lilla smulan då :/ sprutor som är så otäckt. Brrr...

2012-11-16 @ 07:32:23Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...