Maguppdatering v. 36 

Min käre man och jag har just kommit hem från ett par dagar på engelska sydkusten. Vilket var alldeles... alldeles underbart!

Så det är därifrån veckans maguppdatering kommer.


Maiden-mage. Det blåste bara lite.

Vi vandrade upp och tittade på Maiden Castle som är en serie gräsbevuxna vallar kring en stor öppen yta, och jag kände mig nästan som mitt gamla jag igen i hajkkängor och regnkläder. Ja, jag trivdes till och med med vädret där och tyckte det var otroligt uppfriskande.

Fast när jag satte mig i bilen efteråt så upptäckte jag att jag var fullständigt och absolut slutkörd, så så pass länge varade mitt gamla jag. Sedan var jag relativt död resten av dagen.

Och idag har jag varit hos barnmorskan. Hon informerade mig glatt om att när man påbörjat vecka 37 så anses bebisen vara full term. Jag försökte låta bli att se alldeles för chockad ut av det beskedet. Förstår ni vad det innebär? Jo, att från och med fredag - alltså fredag om tre dagar - så kan jag till att föda vilken dag som helst!

Och våra barnkammarmöbler som inte ens har levererats än. Inte vagnen heller. Eller majoriteten av bebiskläderna. Eller blöjorna. Eller söstra mi.

Hjälp!
PS: bebisen mår för övrigt bara bra och sparkar mig glatt i revbenen med jämna mellanrum. Och jag mår också finfint. Förutom det faktum att mitt första barn snart anländer och jag inte har en aning om vad det egentligen innebär!

Men ja. Vi mår kalas.


Kommentarer
Pernilla säger:

fortfarande inga bebismöbler? det var ett segt möbelföretag! hoppas att bebis är ännu segare... det vore ju skönt att ha allting fixat när den väl bestämmer sig för att komma ut! skönt att ni mår bra iaf, det är ju faktiskt huvudsaken :)

2012-07-17 @ 21:07:30
Isabelle säger:

Kommentera gärna vad du tycker!
http://isabellealberti.se/2012/july/toja-orat.html#comment
:)

2012-07-18 @ 16:32:27
Christel säger:

Hoppas, hoppas att allt hinner komma.
Och det är en riktigt fin mage du har! :)

2012-07-18 @ 23:27:03
anonym säger:

Hej, är du trött på alla gamla vanliga vardagsbloggar? Kanske du vill läsa om rikitga tankar, känslor och åsikter istället?
Kolla in på min blogg och se om det finns någon för just dig där istället!
Kram på dig :)

2012-07-19 @ 17:00:26
Kattis säger:

I'm on my way! Typ... :)
Kanske hinner sy lite bebiskläder till dig innan jag sticker, men jag vill mest sy tjejkläder, typ klänningar. Kan liksom inte gå så fel då. Förutom om det blir en kille.

Fast just nu är jag upptagen med att elda brasa och titta ut på regnet här i Kattvik, och läsa en viss bok förstås.

2012-07-19 @ 18:32:24
Julia säger:

Hej, jätte fin blogg! Anmäl dig gärna till veckans blogg och ta en stor del av alla mina läsare!
OBS SPAMM ÄR TILLÅTET!!!!! Lycka till! http://lullzz.blogg.se/2012/july/veckans-azum-9.html#comment

2012-07-20 @ 17:22:03
Lilian säger:

Varje dag tänker jag på er. Är så hima nyfiken på livet du bär runt på. Önskar er all lycka inför det mest fantastiska ni snart kommer att få vara med om! Tänk att ni snart kommer att få träffa er bebis :)

Svar: Vad söt du är kära Lilian! Och jag kan avslöja att vi också är ganska nyfikna faktiskt. Det börjar verkligen närma sig nu.
Everlasting

2012-07-24 @ 20:06:38Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...