Maguppdatering v. 33-34 

Jaha, och var har jag varit då? Jo, det ska jag berätta.

Det har inte ploppat ut några tidiga bebisar (sorry Pernilla) och inte heller är jag på semester. Eller jo, jag var och vände i Sverige över (regniga) midsommar, vilket var otroligt skönt, men jag har varit tillbaka i Oxford ett bra tag redan.

Nä, jag har helt enkelt varit lat. Och det tänker jag fortsätta vara. Det är mycket som ska förberedas inför little ones ankomst, och det är ändå ingen som är inne och läser bloggen eftersom alla verkar vara på sommarlov. Så den har hamnat lite i bakgrunden liksom, särskilt nu när mobilappen är dum, och där kommer den nog att stanna de närmaste veckorna.

Förresten så kan jag informera om att jag nästan inte heller läser bloggar för tillfället.

Men lite maguppdateringar får jag väl köra ändå, så att di darhimma kan vara med lite. Och eftersom jag har varit så lat så blir det två-i-en den här gången (jag tog faktiskt en bild förra veckan; jag kom mig bara inte för att lägga upp den på bloggen).


Vecka 33-mage.


Vecka 34-mage.

Dessutom så har jag nu gravidyoga på måndagar och preparation for parenthood classes på tisdagar, så nu har jag pushat maguppdateringen till onsdagar.

Bebben växer så det knakar, och slår tydligen fortfarande volter därinne. Jag undrar verkligen hur det kan finnas plats till det, särskilt som barnmorskan just kommenterade att little one verkar väldigt lång. Inte stor, tack och lov, men lång.

Jag har också roat mig med att skaffa och för-tvätta bebiskläder. När jag stod och vek det där småttesmåttiga kläderna och hängde strumpor och små handpåsar på tork så kände jag mig verkligen som en blivande mamma för första gången.

Jag gillade känslan kan jag avslöja.


Snuttedjur på tork.


Kommentarer
Snove säger:

Jag läser!! Och vill se mer mage! ;)

2012-07-08 @ 16:50:58
Lilian säger:

Kan här med avslöja att jag nästan inte kunde hålla tårarna tillbaka när jag läste stycket om visningen av bebiskläder. Wow. Måste vara en häftig känsla. Jag är så himla nyfiken på vem den lilla långa kan vara där inne i din mage. Jag väntar och längtar med spänning!

2012-07-09 @ 14:29:03

Oh nu måste väl bebis komma snart, vilken (fin!) mage!! Och så mysigt med bebiskläder, jag blir alldeles salig när jag traskar runt i bebisbutiker :)

2012-07-09 @ 17:55:01Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...