Presenter från oss till oss 

Alltså, det här nya påfundet, internetshoppning, är ganska beroendeframkallande.

Vi har som bekant nyss flyttat till en ny stad i ett nytt land. Vår lägenhet ligger lite i utkanten, v har ingen bil och staden är inte så jättestor ändå så det finns inte hur mycket affärer som helst.

Därför började vi beställa saker online.

Först ut var Amazon för diverse köksnödvändigheter. Det gav oss mersmak.

Via diverse hopp och surfningar hamnade vi på en engelsk porslinshemsida där vi hittade fina kvalitetstallrikar och sådant för en billig peng.

Dricksglas hittade vi på en annan sida.

Vi insåg att matjätten Tesco gjorde hemleveranser för en billig peng och beställde helt sonika en veckohandling från dem.

Nu är jag inne och suktar efter saker på John Lewis hemsida. Vi behöver ju faktiskt ett badrumsskåp. Och en badrumsvåg. Och doftljus...

Men det allra bästa är när sakerna börjar trilla in. Man får öppna en ny present varje dag! Och det är precis vad man önskat sig!

Ibland blir det ägg i present. Och ibland blir det lite mer roliga saker:


Fina RÖDA stekpannor och grytor. Nu kanske man ska lära sig laga mat också?


Die Internet Hausfrau.


Kommentarer
Kitty säger:

Röda! <3 Jag hade en period när jag beställde hur mycket saker som helst också. Superroligt att packa upp, tragiskt att kolla saldot haha. Jag har dock varit sugen på att få lägga maaaassor med beställningar på sistone så det är väl bara att avsätta lite lön för det nästa månad.... :3

2011-10-13 @ 13:05:09
Lilian säger:

Ibland när jag handlar och expediten frågar "ska det vara en present" brukar jag säga "ja" även fast att saken är till mig själv. Men bara i affärer där jag vet att dom slår in lite extra fina paket. Kanske verkar knäppt och aningens miljöovänligt men det är ju så sjukt kul att öppna paket! Speciellt som du säger -när det är exakt vad man önskat sig! Kan tänka mig att din känsla är så fast 10gånger bättre minst!

2011-10-14 @ 04:50:06

Ha ha det verkar ju skitbra. Fast jag har aldrig provat. Jag tror att jag inte skulle kunna hålla mig i schack.

Och så är det inte så poppis här, eller utbrett. Jag har till exenpel inte hört talas om någon här som gör det.Nästa vecka kör vi real life igen, häng på då vetja.Hälsningar

Yohanna

2011-10-14 @ 23:13:02Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...