Päron och choklad
Jag åt just en alldeles fantastisk middag, helt utan anledning.
Huvudrätt: blåmögelost- och spenatquiche. Till det en sallad gjord på ruccola, päron och valnötter, dränkt i honungsdressing. Allt kompletterades med ett (stort) glas rött vin.
Efterrätt: kladdkaka enligt recept från Kinnas blogg. Oh. My. God! Alldeles perfekt i både konsistens och smak, och som vi njöt!
Jag tror jag måste ta en bit till.
Kommentarer
Anonym
säger:
Vad läckert det ser ut och vad kul att det blev så bra! Trevlig helg!
FREDRIKA PERSSON
säger:
Allt bra?:)
Kinna
säger:
Tack för länk! Fint inlägg. Kladdkakan är också en av mina favvisar. Brukar göra varianter av den med lavendel, syltade apelsinskal mm. Du hittar om du använder sök på min blogg. Må gott!
Trackback