Päron och choklad 

Jag åt just en alldeles fantastisk middag, helt utan anledning.

Huvudrätt: blåmögelost- och spenatquiche. Till det en sallad gjord på ruccola, päron och valnötter, dränkt i honungsdressing. Allt kompletterades med ett (stort) glas rött vin.


Efterrätt: kladdkaka enligt recept från Kinnas blogg. Oh. My. God! Alldeles perfekt i både konsistens och smak, och som vi njöt!


Jag tror jag måste ta en bit till.


Kommentarer
Anonym säger:

Vad läckert det ser ut och vad kul att det blev så bra! Trevlig helg!

2011-05-21 @ 21:24:19

Allt bra?:)

2011-05-22 @ 14:29:39
Kinna säger:

Tack för länk! Fint inlägg. Kladdkakan är också en av mina favvisar. Brukar göra varianter av den med lavendel, syltade apelsinskal mm. Du hittar om du använder sök på min blogg. Må gott!

2011-08-25 @ 19:04:24



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...