Middag i en glashangar 

Det finns många spännande ställen att äta middag på, men det här var nog första gången jag ätit i en genomskinlig hangar. Var får människor allt ifrån egentligen? Hangaren befann sig dessutom mitt i ett industri/squattersområde så jag hade aldrig någonsin vågat mig dit utan mina guider.

Nåja, inuti var det betydligt mysigare även om inredningen var minst sagt intressant. Och maten var mycket god och innovativ; jag åt en currylinspaj, hur smaskens låter inte det? Holländarna må inte vara kända för sina kulinariska färdigheter (och av god anledning) men intressanta påfund är de bra på!


Random glashangar


Mystisk grej. Är det en motor? Eller en kamin? Eller rentav både och?


Kommentarer
Kajsa säger:

- hihi tack! Jag har bytt till telia så nu ska det förhoppningsvis funka bra! :)

2011-06-08 @ 16:50:28

SV: Ja men precis. Och man fick ju leka dær på museet. Fanns en speciell "barnavdelning" haha.Hur længe har du bott i Holland? Och hur kommer det sig att du hamnade just dær? :)

2011-06-08 @ 16:56:32
Pernilla säger:

det ser ju jättespännande ut! jag skulle också vilja äta middag i en hangar, är ju ett jättebra koncept :)sv: haha oj, vilket arkiv x-avsnitt var det då? jag fick ju titta på arkiv x för mina föräldrar från att jag var riktigt liten (fast de lät mig å andra sidan se jurtjyrkogården när jag var 4 år också och jag är fortfarande rädd för zelda...), torsdagar var ju veckans höjdpunkt: först rederiet och sen arkiv x, bästa kvällen! haha. minns dock att min kusin var ensam hemma en kväll och tittade på arkiv x så vi fick åka och hämta henne för hon var så rädd så hon grät...

2011-06-08 @ 19:55:07

Har du fotat bilden i headern? :)

2011-06-08 @ 20:15:33

fast å andra sidan böcker är lite vad som gör ett hem personligt så ska man kånka runt på nåt under en massa flyttar tycker jag att det ska vara just böcker =)2011-06-08 @ 21:13:40Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...