Drömmar om kommentarer 

När jag vaknade i morse så var jag helt övertygad om att jag hade gjort intryck på någon. Är det inte det vi alla vill egentligen?

Jag var nämligen fullständigt säker på att jag hade fått en kommentar på rosa-inlägget härunder som löd ungefär:

Jag fullkomligt älskar din blogg! Du får mig att skratta högt varje dag, särskilt med dina punkter och parenteser. Det här inlägget var inget undantag.

Tyvärr så insåg jag ganska snabbt (när jag dubbelkollat kommentarerna) att det hela hade varit en dröm. Bloggskadad någon?

Där fanns ju i och för sig en del ledtrådar. För det första så kan man fråga sig vad som är så roligt med punkter och parenteser. Och för det andra så inser jag ju att det roliga med gårdagens inlägg bara var tydligt i mitt huvud. Det är ju faktiskt bara jag (och möjligen min syster) som ser det roliga med att jag leker med rosa nagellack och "matchar" det till olika saker.

Aja, drömma kan man ju uppenbarligen. Och vara arrogant med för den delen.


Kommentarer

Jag drömde att jag hade räddat blondinbella på stan, hon blev sjuk och jag tog hand om henne. Vi gick på massa balla ställen och shoppade och hade kul ihop och sedan gick hon hem. Och jag minns att jag tänkte "fan, varför lämnade jag inte visitkort med bloggadressen!?" - haha shit vad man blir skadad ^^2011-06-17 @ 11:50:32

Haha lorissa, du verkar ju haft trevligt med Blondinbella i alla fall!

2011-06-17 @ 11:55:36
Maja säger:

jaså är det så, haha! då kan man titta på bilderna o njuta samtidigt av en kaka i munen! :)

2011-06-17 @ 14:15:14

hehehe

2011-06-17 @ 14:28:25

Haha, men vem vet, för en "språknörd" kanske punkter och paranteser är det roligaste som finns? :)

2011-06-17 @ 14:36:15

haha så rolig text! :)

2011-06-17 @ 17:02:30

Hahaha, bloggskadad ftw :)Sv: Ja, Paris var väldigt kul. Dock var det några mindre roliga grejer som drog ned resan mycket, och jag kommer nog aldrig tillbaka dit, det var verkligen inte min grej...

De parkerar lite som dem vill, kör galet med så små bilar som möjligt, folk kastar sig ut i gatan även om det är rött så dem kommer över och inte mycket är på engelska. Försöker man prata franska är det dock ett trevligt bemötande man får. :)

Dock rekommenderar jag inte ett besök till Jardin de Plantes, en trädgård dem har där. Personalen är ganska otrevlig, och går runt med visselpipa. Istället för att berätta att man inte får gå på gräsmattan, blåser dem med en visselpipa. Precis som att det var särskilt logiskt. ;-) Och när det stängde var det konstant visslande med visselpipan, och de visslade t.o.m på oss turister att vi skulle skynda oss, trots att vi ändå gick ganska fort. Otrevligt...

Och tar ni en båtresa, ha i åtanke att det mesta är på franska och några få rader på engelska. ;-)

För att ta något positiv finns det väldigt fina hus där, hyfsat trevligt folk, och utsikten ifrån Eiffeltornet är helt amazing!

Hoppas ni får det underbart i Paris!! :D

Bilder kommer imorgon

2011-06-17 @ 17:37:20

hej! just nu kan du vinna en halsring från capi.me på min blogg! surfa in på min blogg för mer info. Kram ! :)

2011-06-17 @ 18:04:48

Hej! vad intressant dina poster är! lär definitivt läsa dina poster lite mer! =P Hoppas du har en kul vardag :)

2011-06-29 @ 03:38:09Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...