everlasting
Citronkrämmarängpaj
Dagens experiment blev ett antal småpajer med citronkräm och marängtäcke enligt recept av underbara Sara Lovisa. Det lät så himmelskt gott! Jag älskar maränger och jag älskar citronsmak så vad kunde vara bättre än en sådan kombination?

Experimentet blev dock inte helt lyckat.

Det blev för mycket deg i varje pajform för man kan ju inte acceptera att det blir någon deg över.

Citronkrämen blev mer sås än kräm. Dessutom råkade jag tappa i alldeles för mycket vanilj.

Marängen blev också mer sås än maräng och sjönk liksom ner i mitten av all citronsåsen.

Men struntsamma, jag körde på ändå. In med pajerna i ugnen och en halvtimma senare kom det här ut:


Ett förolyckat men gott experiment. Det bruna visade sig vara karamelliserat socker.

Och trots alla missöden så blev det väldigt gott! Som sagt, citron (även rinnig sådan) och maräng (även om det är ett alldeles för tunt lager) i kombination, det är inte dumt det.
saralovisa

Hahahah åååh men vilket tappert försök! Måste ju verkligen ha vart gott ändå:)

Sanna

Citronpaj med maräng är det godaste!

linnea (FOTO)

sv: tack så mycket :D hoppas du fick en bra midsommar :D

Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

ÅÅh vad gott! Hade gärna smakat! =)

Sandra

Men åh så gott!! :) Mums mums.

Christel

Äsch, det kan inte alltid gå enligt planerna. :)

Fishis

Huvudsaken är att den smaka bra i slutändan, vilket det gjorde i ditt fall ;)

Born this way

nej va gott :D kan man har nån mer smak i?

Born this Way

Gott ju =)

FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

Veckan är nu igångkickad, önskar dig en trevlig sådan! :)

Everlasting

Born this Way, man kan säkert ha andra smaker i. Hade jag varit mer händig i köket så hade jag satsat på passionsfrukt till exempel!

micka

ser väldigt gott ut !

My Vestlund

Mums!

Björnen

Både låter och ser jättegott ut

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress