Måndag: Odessa 

Ja, den här veckan har jag varit väldigt upptagen. Jag tänker rapportera varför, men jag tänker göra det i ett par olika inlägg för annars skulle det här nog bli ett sjukt långt inlägg som ingen pallar läsa.

Så i måndags begav vi oss till Odessa för att fira Rob's PhD innan han faktiskt tagit den. Vi var ett antal vänner där, och det var "happy hour" hela kvällen så ölen flödade. Odessa är populärt bland förstaårsstudenter vilket betydde att nästan alla därinne var tio år yngre än oss. Trots det lyckades Elisabetta få två killar efter sig. Hon försökte först låtsas att hon hade flickvän men det hjälpte inte. Verkligen inte. Sedan kastade hon sig om halsen på Edo som just kommit tillbaka från toaletterna och såg fullständigt shockad ut över den behandlingen. Men han fann sig rätt snabbt. En av de två gav då upp, men den andra återkom under hela kvällen. Vissa can't take a hint!

När jag kom hem hittade jag tydligen min kamera. Och jag tror jag tyckte jag var otroligt vacker för jag ville uppenbarligen dokumentera mitt utseende för eftervärlden. Nästa dag hittade jag 24 bilder på mig själv tagna mellan kvart i tre och tre på natten. Den bästa var dock den andra så jag kunde ju slutat då:


Fast då hade vi ju gått miste om den här:
KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...