Lördag: Tim Flyttar 

På morgonen igår vaknade jag tidigt och Evelina ännu tidigare eftersom hon skulle med ett flyg. Trouble hade tydligen sovit hela natten i hennes resväska. Till slut ringde det på dörren och Evelina gick ner för att stiga in i taxin och ta sig till flygplatsen. Fem minuter senare ringde det på dörren igen. Jag svarade och det sa "Taxi!" i andra änden. Hmmm. Taxiföraren sa att han hade sett en tjej i röd jacka stiga in i en annan bil, en utan taxi-nummerplåtar. Han lät rätt sur. Det visade sig att vi råkat dubbelboka. Vi försökte boka flera flygplats-shuttlar men alla sa att de inte hade några bilar över, troligen eftersom tågen till Schiphol stod stilla. Men ett av bolagen lyckades tydligen boka in henne ändå. Jag var ändå lite orolig att hon blivit kidnappad men jag fick ett meddelande från henne att hon kommit fram lyckligt, så det var ju bra.

På eftermiddagen hjälpte vi Tim att flytta. Han lyckades komma för sent till och med till sin egen flyttpackning! Men vi kom igång till slut och var rätt effektiva på att bära ner alla hundratals lådor och fyrtioåtta möbler som en enda människa lyckats samla på sig. Jag blev riktigt inspirerad att köra storutrensning här hemma. Det står ett antal lådor nere i förvaringsrummet som vi inte öppnat sedan vi flyttade hit. Dem kanske man borde slänga ut utan att öppna till och med. Och när jag flyttar så ska jag helt klart sälja/slänga mycket av våra IKEA-möbler. Det är väl det som är meningen med IKEA?

Efter flyttningen åt vi pizza och sedan gick jag hem vid åtta till en tom lägenhet. Marcus är nämligen och roar sig i Belgien. Men ibland är det ändå rätt skönt att vara helt själv ett tag. Innan jag kunde sluta helt dock hjälpte jag Edo att förbättra sin jobbansökan riktigt mycket. Vilket kändes lite konstigt eftersom han ska ansöka till samma jobb som jag! Men jag är en snäll människa ändå. Jag saboterade bara lite.

På vägen hem från Tim hade jag också stannat till i en coffeeshop på vägen så jag kunde ha en riktigt avslappnande kväll efter den här köriga veckan. Ibland är det bra att bo i Holland!


Kommentarer
Kattis säger:

Pax för er soffa!

2010-09-27 @ 11:50:15Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...