Lat 

Jaja, det har börjat nu. Jag är för lat. Jag kommer att skriva mer och mer sällan tills jag till slut glömmer bort det. Sen om ett år eller så så kommer jag på att "ja just det, jag har ju en blogg!" och så skriver jag ett tag igen.

Men jag har varit ytterst upptagen med min nya leksak. Nu måste jag leva magert de närmaste två månaderna men rolig är den!


Häromdagen mötte jag min svåger (!) på universitetet. Han har börjat där nu! Det är lite underligt men samtidigt trevligt att ha släkten så nära.

Imorrn ska jag till svenska ambassaden i Haag för att försöka få rösta. Jag är ju såklart för sent ute för att hinna ordna med poströstnings-paket så jag får ta mig till ambassaden istället. Jag har aldrig varit på en ambassad förut. Undrar hur skrämmande det är...


Kommentarer
Tove säger:

Bra att du ska rösta i alla fall! DU får rösta på precis vad som helst, så länge det inte blir SD så..=)Ambassaderna är inte så farliga alls, det ska nog gå bra.. så länge du inte går till Israels ambassad, den var lite scary faktiskt.. Enormt mycket säkerhetsgrejjer där, och en snubbe som strök omkring utanför och smygpratade i en radio inne i jackkragen..=) Kan dock tänka mig att det inte riktigt ser ut så på svenska ambassaden i Haag..=)

2010-09-10 @ 10:48:32
Kattis säger:

Bajskorv!

2010-09-10 @ 13:54:37
Kattis säger:

Bajskorv!

2010-09-10 @ 13:54:41
Kattis säger:

Hur skrämmande var det förresten?

2010-09-10 @ 13:54:57
Malin säger:

Nej, det var inte riktigt som pa den Israeliska. Den svenska ambassaden har inte ens ett eget hus utan befinner sig pa andra vaningen i ett kontorshus typ. Sa pa ANDRA vaningen ar man pa svensk mark! =D Och receptionen ar mindre an ICAs postutlamning...Dessutom sa tog jag en sparvagn dit som sen inte gick tillbaka forran klockan tre, sapass populart var det att aka dit och dan.

2010-09-10 @ 13:59:32Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...