Hmmm... Image, Vad Är Det? 

Nä, jag pallade inte rapportera tillbaka men inte för att det blev en sen eller blöt kväll utan för att det blev en relativt tråkig och blöt kväll. Men den bakade potatisen var väldans god måste jag säga! Jag blir hungrig bara jag tänker på den! De hade gojat ihop innanmätet med nåt gott och sen var det fyllning ovanpå bestående av pesto, grönsaker och creme fraiche. Inte HELT i linje med min nya regim men riktigt riktigt gott.

Och den här veckan har jag tjänat ihop till TVÅ Björn Borg-trosor. Ni får se det ena paret här, men det andra hittade jag ingen bild på.


Sen var jag ute på stan och letade skor. De jag använt de föregående tre årens höst och vårar har tappat ena klacken, hål längs hela sulan på båda skorna och jag är helt säker på att sulan kommer att lossna helt väldigt snart. Så de behöver ersättas med andra bekväma som man bara kan dra på utan att knyta eller dra hårt eller öppna och stänga blixtlås. Jag hittade bara hemska UGGs och följande:


Ja, jag vet. Inte precis vad jag var ute efter även om de är rätt bekväma med tanke på klackhöjden. Men de har blixtlås. Och framför allt så är de väl inte precis min stil. Men av någon anledning gillade jag dem och gick tillbaka och provade två gånger. Ska man?


Kommentarer
Kattis säger:

Bild 1: Så det är inte du som modellar?Bild 2: Jag tycker de var jättefina, och klacken vänjer man sig nog vid. Däremot är det inte såna man bara kan dra på om man ska till ica i joggingbyxor.

2010-09-19 @ 11:26:12Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...