Fredag: Ryans Överraskningsavskedsfest 

I fredags fick jag stiga upp tidigt för att städa undan röran som växt under veckan eftersom jag inte haft tid att ta hand om den. Det var extra viktigt eftersom den här saken skulle dyka upp:


Vid lunch kom hon vandrande och tryckte på alla mina åtta grannars ringklockor innan hon kom till min. Typiskt Evelina att inte ha några problem med den lösningen på problemet "jag vet inte vilken lägenhet hon bor i". Hon hade också med sig presenter, till och med till Trouble:


Den kudden var fylld med någonting som gjorde honom fullständigt galen så han gnuggade hela kroppen mot den i en halvtimma. Fast hennes resväska var minst lika intressant.

Till lunch gick vi och åt på det där bakade-potatis-stället jag pratat om förut. Den här gången hade jag chili con carne på min och det var lika gott som då. Men shit vad mätt jag blev! Varför kan jag aldrig låta det vara mat kvar på tallriken?

Medan Evelina var och jobbade lite till så jobbade jag också och sen gick jag till den överraskningsfest som planerats för Ryan.


Ryan blev definitivt överraskad men det tog honom ungefär trettio sekunder att inse att vi alla hade Ryan-mask på oss.


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...