Varmt 

Nu har det äntligen blivit lite varmt här. Jag har ingen termometer, men enligt min dator är det 23 grader och ska bli varmare. Vilket betyder att lägenheten är stekhet men det gör inte så mycket när det är så fint och soligt ute. Idag jobbar jag hemma också (skriver på en vetenskapsartikel) så jag kan sätta mig på balkongen och verkligen njuta av det också. Take that Kattis! Inte behöver man Bali för att få lite solsken!

Det tog nästan en hel vecka innan jag vågade mig tillbaka till gymmet igen efter förra veckans Body Pump-nederlag. Det här med emetofobi kommer fortfarande i vägen för mig ibland. Tack och lov att jag kan dricka öl igen i alla fall. Vem bryr sig om gymmet när man kan dricka öl? Hälsosamt leverne är överskattat. Idag blev det dock inget Body Pump utan jag cyklade och crosstrainade och trappade och deltog i mag/rygg-övningarna och bestämde mig för att köpa en iPod Shuffle. Jag har nämligen inte nån ficka att stoppa Nano:n i så jag klämmer in den i sport-BH:n istället. Men när det är så här varmt och dålig AC på gymmet så halkar den ner i sport-BH:n istället och det är inte så bekvämt. Och man känner sig heller inte jättefräsch när man fiskar upp den och får torka av svetten. Mmmmm... Det hade kanske varit billigare att köpa en sån där Nano-hållare man kan sätta fast på armen men Shufflesarna är så söta! Och med de där skattepengarna jag fick tillbaka så känner jag att jag kan unna mig en gymmusikmaskin.

Marcus har dragit till Bryssel för att hälsa på en kompis den grisen. Nu har jag en 180-säng alldeles själv och det är liiiite väl stort. Man känner sig extra ensam då. Men han får vara ensam när jag sticker till London och Edinburgh om en månad så HAH!

Och jag nämnde inte ens fotbollen!


Asch...Kommentarer
Kattis säger:

23grader? Iskallt!

2010-07-02 @ 13:25:12
Malin säger:

Jo, men vid det har laget har vi 30 grader! Och fortfarande sol!

2010-07-02 @ 13:27:35Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...