Trouble 

Jag satt och jobbade hemma idag med alla dörrar och fönster öppna. Plötsligt hörde jag hur det fräste till utomhus, följt av ett kattylande som upprepades om och om igen tillsammans med fräsandet.

Vi bor i ett hus med privat gård och där bor tre andra katter som brukar vistas utomhus. En av dem tillhör grannen under och är liten och vit och spröd och var länge den ende katten här. Sedan flyttade vi in och nyligen fick vi nya grannar med två katter; en otroligt skygg svart katt och en orange bråkmakare. Bråkmakaren har varit på den vite förut. Jag har inte hört dem på länge men antog att det var de två som bråkade.

Sedan insåg jag att Trouble inte befann sig i lägenheten. Han har inte lämnat lägenheten sedan förra sommaren och ändå har jag haft dörren konstant öppen i ett par veckor nu. När jag gick ut såg jag att en av grannarna utan katt hade vänner på middag utomhus, men alla satt och stirrade in under trallen. Mycket riktigt, där var Trouble och väsnades mot den lille vite. Jag tror inte de var så glada över detta.

Men min katt är väluppfostrad. Allt jag behövde göra var att ropa på honom så kom han springande som vore han en hund.

Varför blir man lite småstolt när ens katt mobbar en annan?


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...