Rullor & VM 

Nu har jag äntligen kunnat prova mina nya rullskridskor efter ett veckolångt skyfall. Jag kände mig som en säck potatis på tändstickor med hjul på, men jag trillade iaf inte, vilket jag är ganska stolt över eftersom hela övningspasset var på kullersten! Jag försökte naturligtvis hitta en gata utan nåt folk på och det lyckades jag ganska bra med, kanske för att alla var inne och tittade på matchen. Sen tog jag mig stapplande ut på shoppinggatan eftersom den har fina platta kullerstenar. Vilket var en bra tanke iofs, men det är också så att shoppinggatan är väldigt välbefolkad även långt efter det att affärerna har stängt. Så plötsligt kände jag mig otroligt utpekad och -skrattad så jag tog mig snabbt hem med svansen mellan benen. Men ett 45-minuters pass blev det trots allt och jag måste ha tagit i en del för jag dryper nu.

Idag var ju också som bekant början på fotbolls-VM vilket märks väldigt här. Allting är orange! Som en kollega uttryckte det: "Idag var hela min lunch orange: sallad med orange klistermärke på, oranga torkade aprikoser med orange klistrmärke på, oranga VM-tomater och oranga morötter!" Även om man, som jag, inte är särskilt intresserad av fotboll så dras man liksom med. Och i år har jag bestämt mig för att låta mig ryckas med. Så jag gick med i betting poolen (vad fasiken kan det heta på svenska?) på jobbet. Det kostade bara två euro så det kvittar egentligen hur det går men det gör det så mycket roligare att titta på matcher för man skiter inte i resultatet och man har ett lag att heja på. Tyvärr slutade båda dagens matcher oavgjort och det hade jag ju inte tippat...

Imorrn blir det fest i ett av de ockuperade husen här, där vi även spelade med AA-Awesome för nästan exakt ett år sedan. Det ska bli... intressant.


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...