Regen 

Idag är en regnig dag. Igår kväll tog det ett par timmar att somna eftersom jag har en make som vrider och vänder på sig när han inte kan sova. Och sen i morse vaknade jag alldeles för tidigt (en hel minut innan klockan skulle ringa) av att regnet dundrade ner på vårt platta tak.

Nåja, jag tog mig till jobbet ändå (heja mig) och fick en hel del gjort minsann! Fast det kan ha berott på att jag stannade hela elva timmar (heja mig igen). Men ja, idag har jag knaprat mig igenom min ToDo-lista och jag har kodat så mycket att jag nu köar efter mig själv på 16-CPU-maskinen. "Vafan Malin, kan jag inte sluta köra det där programmet snart så jag kan börja köra nästa? Och nästa? Och nästa..." Min ToDo-lista har 8 punkter för tillfället varav en - en enda! - kräver riktigt arbete och resten bara är saker-att-köra-när-pågående-programkörning-är-klar. Lyx!

Nog om PhDandet nu, för vem vill egentligen höra om detaljer? Mer lyx: vi har fått en ny kaffemaskin på universitetet. Och kaffet är gratis. Och det går till och med att dricka. Äntligen har de förstått att kaffe är fullständigt oumbärligt om akademiker ska få nåt gjort!

Och jag säger det igen: isomuffins is the shit! De håller min energi uppe mycket längre än choklad och är nästan lika goda.

Katten kräver mat. Mannen kräver uppmärksamhet. Jag kräver sömn. Gonatt.


Kommentarer
Kattis säger:

Vad är regen?

2010-06-10 @ 07:59:53
Malin säger:

Regn på hollandiska

2010-06-10 @ 08:23:46Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...