Grattis Evelina 

Ja, grattis på dig Evelina! Du får skylla dig själv om du inte läser min blogg för då får du ingen grattishälsning.

Idag spelade då Holland sin första match, och jäklar vilket liv det var i slutet av matchen när de äntligen lyckades göra mål! Egentligen gillar jag inte fotboll, men under VM och EM blir jag på nåt konstigt sätt fotbollsfanatiker; det här är första gången jag saknat TV sen vi flyttade för över ett år sedan. Men det är underligt hur nationalistisk jag är trots allt. Jag är gift med en holländare, jag bor i Holland, jag satsade pengar på att de skulle vinna idag, jag hade till och med en orange top på mig idag (under en annan top, men ändå) och trots detta, och trots att jag oftast ser danskarna som en sämre version av svenskarna (oj, jag tror antingen Italien eller Paraguay gjorde mål nyss för vilket liv det blev plötsligt här utanför, och med tanke på hur många italienare jag känner här så skulle jag gissa på Italien), trots allt detta så satt jag och småhejade på Danmark i smyg.

Det blev Body Pump igen idag och jag gillar det verkligen. Mina muskler är heldöda. Jag har landat på soffan och tror inte jag kommer upp igen innan Marcus kommit hem. För att följa Kattis exempel så, såhär ser jag ut nyss hemkommen från gymmet:
   
Lägg märke till min nya H&M-top. Den är vit! Med paljetter på! Jag tror jag blir mer och mer kvinnlig ju äldre jag blir. Hmmm...

Imorrn planerar jag rullor. Jag har verkligen kommit igång med det här med motion igen och det är jag riktigt stolt över. Nu ska jag fira med chips och coca cola!


Kommentarer
Trixie säger:

Saknar tv? Vad är der ni har på vaggen?

2010-06-15 @ 07:39:26
Trixie säger:

Och då menade jag inte tavlan....

2010-06-15 @ 07:43:25
Malin säger:

Det ar bara som en stor datorskarm som visar rorliga bilder...

2010-06-15 @ 08:08:36

vad är body pump?:P//Emma.

2010-06-15 @ 08:10:16
Malin säger:

Body Pump är nåt jävelskap som tydligen gör att man inte kan gå nästa dag. Aj! Man har varsin sån där tyngdlyftningsstång med vikter och sedan lyfter man den på olika sätt till musik så man tränar hela kroppen.

2010-06-15 @ 08:24:51

SV: jo men visst är det så, man undviker väl en viss mat för att inte bli sjuk. Jag är väldigt orolig för vattnet när vi är ute och reser. Reser du mycket?//Emma.

2010-06-15 @ 11:32:20Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...