Maguppdatering v. 28 

Förra veckan flyttade vi ju, så saker och ting var lite bökiga, därav avsaknaden av maguppdatering. Men nu, nu kör vi igen tycker jag.


Solig vårmage i nya trädgården.

Nu är jag i vecka 28 och alltså inne i the third trimester. Detta är stort! Det är nu jag ska börja huffa och puffa ordentligt och bete mig helt allmänt som en flodhäst.

Jag känner mig faktiskt lite som en flodhäst nu. Magen börjar vara så pass i vägen att jag ibland stöter i den i saker för att jag inte riktigt inser hur stor den är. Som en sådan där klumpig tonåring som inte vant sig vid långa armar och ben än.

Jag har också börjat märka av gravidhjärnan ordentligt. Tydligen är anledningen till att man blir lite glömsk och bomullig i knoppen att hormonerna börjar förbereda en på att glömma det där ajajaj-iga den ska gå igenom om några månader. Jag märker mest av det när jag försöker jobba eller bara lyssnar på podcasts. Eller inte lyssnar på podcasts, för alltsom oftast så kan jag ha lyssnat på ett helt avsnitt utan att ha hört ett jota.

Men ja. På torsdag är det dags för ett nytt ultraljud så vi håller tummarna för att allt är så väl som det verkar. Med tanke på att little one just nu ligger därinne och hickar så att magen min hoppar så verkar saker och ting som de ska tycker jag. Och på fredag ska jag till barnmorskan och förhoppningsvis få intyg på att jag får flyga. På måndag ska jag nämligen flyga till Holland.

Vilken tur; nu har ni koll på mitt schema den närmaste veckan!


Kommentarer
Kattis säger:

Herre jissus vad stor den börjar bli!

2012-05-22 @ 22:12:27
Lilian säger:

Ojojoj vad magen med bebisen växer! Om jag får gissa tror jag att det ligger en pojke där i. Eller. Hum. Ja, det är min gissning i dagsläget. Nog för att det inte spelar någon roll men i alla fall. Det hör ju till med spekulationer :)

2012-05-23 @ 06:26:48

Nu börjar det bli en riktig bollmage :) jättefint! Håller tummarna för att det är ok att flyga :)

2012-05-23 @ 18:12:18Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...