Magi 

För några jular sedan fick jag en filt av min moster, en stor härlig filt med vackert rödvitt mönster. Jag tycker väldigt mycket om min filt.

Så för några dagar sedan satt min käre man och jag och åt pasta med tomatsås i soffan. Ni kan ju gissa vad som hände. Min första tanke var åh nej, min underbara filt är förstörd för alltid!

Jag struntade fullständigt i att den vita soffan gått samma öde till mötes.

Men så läste jag tvättinstruktionerna på filten och döm om min förvåning när jag upptäckte att den faktiskt var maskintvättbar! In i tvättmaskinen åkte den på så hög värme den tillät och sedan satt jag där och höll tummarna i några timmar tills den var färdig.

Min första tanke när jag tog ut den var åh nej, min underbara filt är förstörd för alltid! Filten var i fin form förutom att de vita partierna inte längre var vita - de var rosa. Högt beklagade jag mig för min käre man, om och om igen varje gång jag såg den hänga där till tork.

Så idag så gjorde vi vår veckoshopping och plötsligt kom min man gåendes med ett paket som såg ut som om det stått gömt längst in på nedersta hyllan i ungefär tio år. Sa varför testar vi inte det här? Efter viss övertalning åkte paketet ner i kundvagnen och följde med oss hem.

In med medlet i tvättmaskinen, in med filten i tvättmaskinen, håll tummarna, och... magi! Filten är som ny! Bildbevis:


Min underbara filt är inte förstörd för alltid!

Tack och lov att min käre man finns och att han uppmuntrar mig till att prova nya saker då och då. Annars skulle jag nu gosat i en rosa filt. Hemska tanke.


Kommentarer
Lilian säger:

Grattis! Vilken lycka! Och vilken himla tjusig filt!

2012-03-18 @ 05:07:28Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...