Busy bee 

Jag har varit lite upptagen de senaste dagarna. Igår satt jag uppe till midnatt och rättade inlämningsuppgifter. Fast mest för att jag inte kan mycket mer än studenterna själva; det handlar om optics och det har jag inte läst på ungefär tio år. Lite perifert relaterat är det kanske till mitt forskningsområde (gravitational lensing) men det betyder tyvärr inte att jag kan särskilt mycket om det.

Nåja, dagens tutorials gick helt okej och jag tror att studenterna begav sig därifrån något mer utbildade än när de kom dit. I några fall åtminstone.

Det var skönt i alla fall att jag faktiskt fick lära känna dem lite innan. I tisdags var det nämligen fysikmiddag på colleget. Det visade sig att det bara var jag och ungefär fyra till som var icke-studenter, och resten av de 50 närvarande var ungefär tio år yngre än jag.

Men det var trevligt ändå, och väldigt uppklätt som vanligt. Dagen (och magen) till ära så hade jag lagt alldeles för mycket pengar på en ny klänning. Men jag kände mig verkligen som en prinsessa i den. Jag kunde inte låta bli att titta ner hela tiden när jag gick eftersom den rörde sig så fint.

Tyvärr blir det ingen bild på den idag. Jag hoppas nämligen kunna använda den på min promovering så jag vill inte förstöra överraskningen. Eller nåt. Det är kanske en vag ursäkt, men bild blir det inte i alla fall.

Istället får ni se lite mer college-insida.


Gammal man slår lätt alla unga pågar och töser. I pool alltså.


Kommentarer
Lilian säger:

Helt fantastiskt att det rör sig ett liv i din mage. Jag går runt och är lycklig om dagarna för din skull ska du veta! /L

2012-03-02 @ 03:42:24
Snove säger:

När är det promovering? nyfiken Och kommer du på examensfest?

2012-03-02 @ 18:00:05Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...