Swedisha fiskar 

Jag vet, jag vet, det var Alla Hjärtans Dag igår. Men jag bestämde mig för att inte skriva om våran. Mest för att vi länge trodde att våra hyresvärdar snott den.

Men som sagt, jag skulle inte skriva om den.

Därför skriver jag om Swedish Fish istället. Jag är normalt inte särskilt sötsugen (chips däremot...), men ni kanske kan förstå att jag inte kunde motstå de här när jag hittade dem i Austin:


Hördi-gördi fishar

Synd bara att de inte alls smakade som vanliga godisfiskar, utan bestod av sådant där gummi som man inte får ur tänderna på tre dagar. De gör oss inte rättvisa!

Vem anmäler sig som frivillig att utbilda amerikanerna?


Kommentarer

JAG förstås! JAG anmäler mig! Är lika besviken och förbannad som du. Hur kan man kalla något som vi inte ens har i SVerige för Svenskt? Nä. Nu blir det till att skola detta folkslag! Räkna med mig! /L

2012-02-16 @ 03:18:06
Malin säger:

Åh, är du i USA nu? De där godisarna åt jag massor av när jag bodde i USA under ett år på gymnasiet. Goda! Men roligt att såna inte alls finns i Sverige :PAngående kommentaren du lämnade på mitt inlägg om "män är från mars och kvinnor är från venus" - skönt att det finns fler än jag som känner så! Fick en kommentar tidigare från någon som tyckte att jag hade missat en del av "jämställdhetsdebatten" och hänvisade mig till just John Gray. EH??! kände jag då. jag blir rädd av att folk faktiskt resonerar som honom.Kram! /Malin

2012-02-16 @ 14:38:28Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...