Ingen vanlig dag 

Igår firade vi min käre mans födelsedag. Gammal har han varit ett tag, men nu blev han ännu äldre. Detta firade vi med lyxmiddag (pizza) och tårta (färdigköpt). Mysigt!


Lyxtårta.

Och PS: Kitty - det verkar inte som om det kommer att uppdateras här mycket oftare nu. Appen är ju bara jobbig ju. Tyvärr. Ni får nöja er med små sporadiska doser Everlasting ett tag till. I alla fall tills den där loggan längst upp återfår sitt vanliga utseende.


Kommentarer
Lilian säger:

LYX på högnivå! Precis så som livet ska vara!

Grattis i efterskott till gubben din!

Och du, jag är nöjd så länge du bloggar. Dina inlägg är lyx för mig! /L

2012-02-09 @ 02:08:55
Kattis säger:

Varför är appendix jobbig? Jag tycker den funkar helt ok nu, förutom att bilderna alltid läggs längst ner i inlägget.

2012-02-09 @ 07:16:19

Kattis, appendix...? Nja, jag gillar inte att behöva klicka mig in för att skriva titel och sen in på ett separat ställe för att skriva inlägget etc. Och att inte kunna bestämma det minsta själv hur inlägget ska se ut. Och att kommentarsfunktionen inte funkar automatiskt utan man måste gå in och ändra den i efterhand. Så nej, den appen låter jag nog bli för tillfället.Och förresten, nu när jag ändå klagar: det är ju riktigt jobbigt att kommentera på andras bloggar därifrån också. Om man nu måste logga in för att använda appen, varför inte se till att man har något så enkelt som en standardsignatur? Så att man inte måste skriva i sin information (på många separata ställen) varenda gång. Och dessutom skulle det vara bra att kunna se inlägget man kommenterar på medan man kommenterar. Rant over...

2012-02-09 @ 09:48:00
Kitty säger:

Buhu! Du får flytta bloggen till Wordpress istället, den appen är kalas. Allt är ordnat och enkelt och man behöver inte logga in varje gång eftersom att det är standardsignatur ;)Jag hade blogg.se innan, men jag flyttade över hela kalaset, bagage och allt, till Wordpress som sagt. Woop woop. Annars får jag väl bara klicka in här och muttra över att din thesis är slö ett tag till ;)PS. Jag fick inte tvätta håret för att .. eh.. hm, något med färgningsprocess? D: I dunnt getz it.

2012-02-10 @ 13:08:46

Kitty, bra tips. Jag kanske kommer mig för att byta. När jag inte thesis-slöar längre vill säga...

2012-02-10 @ 15:32:58Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...