Svenskmat 

Jag är fortfarande riktigt arg för det där jag nämnde igår men det är väl så livet är. Med- och motgångar om vartannat. Så länge det finns några medgångar så kan man kanske hantera motgångarna.

En medgång värd att nämnas är att jag var i London i lördags och hälsade på min bästis (som man sade på lågstadiet) och shoppade loss på Oxford Street. På H&M. Vaddå, är det inte H&M som Oxford Street är till för? Jag var också inne och vände i en lyxmammaaffär (enligt mina standarder i alla fall) och där hade de ordentlig rea. Så jag fick med mig ett par härliga pyjamasbyxor utan att det sved alldeles för mycket i plånboken. De är pösiga och storprickiga och ser ut som clownbyxor, men vem bryr sig när de är överhärligt sköna?

Och sen vet ni. Sen begav jag mig Dit. Dit till det där stället som satte igång hormontårarna i förra veckan, bara genom menyn de erbjöd.

Åh, så underbart! Jag åt smörgåsbord med tre små rätter och kunde knappt välja. Till slut blev det en räkmacka, en köttbullsmacka och potatissallad. Fantastiskt så svenskt det smakade!


Fast jag ångrade lite att jag inte tog laxmackan också.

Och naturligtvis sved det till i plånboken här eftersom jag var tvungen att köpa med mig allt gottigt de hade på hyllorna. Jag hittade till och med livs levande jäst! Som jag har längtat efter jäst!

Synd bara att jag glömde både den och ädelostmjukosten hos min vän sedan. Aja, med- och motgångar var det ja.


Jag fick i alla fall med mig ostbågarna så då överlever jag nog.


Kommentarer
Stina säger:

haha tack för tipsen, ska absolut dra igång en frågestund!

"kika gärna in och ställ frågor jag svarar i ett videoinlägg" eller? :)

2012-04-04 @ 23:03:52

Jag förstår att du är upprörd över lägenhetstjosat. Fe fabian säger jag bara. Men inget ont som inte har något gott med sig? Hoppas jag!Mums med svenska smaker! Det gjorde nog ditt lilla frö lycklig!

2012-04-05 @ 06:43:08
Teresa säger:

Haha, ja det var tur att du hade ostbågar! ;D

Nämen nu vill jag ha räkor.. jo jag känner det i ryggmärgen att det är räkor jag vill ha nu. De såg så himla goda ut där på din macka!2012-04-05 @ 09:02:13
FIA FIT säger:

Jag förstår att du är upprörd över det där med lägenheten. JAG är tom det som sitter här! Vilken macka! Gud så gott!Hoppas du får en fin påsk!

2012-04-05 @ 09:27:25
Matts säger:

Ostbågar<3

2012-04-05 @ 13:46:10
Linda säger:

Va vänta nu, finns det inte jäst där? Haha, eller missuppfattar jag något?

2012-04-05 @ 19:34:58
emma säger:

Åh vad jag drogs in i dina texter. du skriver bra och jag är så GLAD att jag hittade din blogg, lätt en ny blogg att följa! (:

2012-04-06 @ 11:00:54Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...