Maguppdatering v. 22 

Vi missade visst en maguppdatering förra veckan när jag var så trött på allt pga det där med lägenheten. Men huset vi var och tittade på idag (för att hyra, inte köpa tyvärr) har ingett hopp om att det kanske faktiskt möjligen kan finnas okej ställen att bo på. Så jag ska sluta älta det där nu.

Här är då veckans mage:


Svart ska göra att man ser smalare ut har jag hört.

Jag undrar om den inte har ökat rejält sedan vecka 20. Det känns som det i alla fall. Och jag har definitivt ökat i vikt, för det säger vågen. 4-5 kilo minst och jag väger nu mer än jag någonsin gjort. Till och med under den där äta-skottsk-mat-perioden i Edinburgh.

Tyvärr har inte lårmusklerna ökat i samma takt, så jag huffar och puffar när jag ska ta mig upp ur soffan som en annan gammal tant. Redan. Om ett par veckor till lär jag inte ens kunna ta mig upp ur soffan över huvud taget.

Och så har jag lagt mig till med allmänna krämpor som jag gnäller om till min käre man. Och till er. Den värsta krämpan för tillfället är att jag har haft ont i axeln i ett par veckor nu. Riktigt ont alltså, så att jag då och då fått be min käre man om hjälp när jag ska försöka dra linnet över huvudet. Jag tror att det är någon nerv som hamnat i kläm, för vet ni hur det började?

Jag skulle sträcka mig efter fjärrkontrollen till TVn.

Så fit och aktiv är jag.


Kommentarer
Lilian säger:

Nämen vad Hen växer och gror! Helt fantastiskt!

2012-04-11 @ 03:20:16

Wow det börjar verkligen likna nåt, spännande!! :)

2012-04-11 @ 17:14:47
FIA FIT säger:

Vad fin du är! Men hoppas verkligen det kommer att ordna sig med nytt boende. Att hyra ett hus lät ju mysigt. Får ni en liten trädgård då? Jag förstår ditt ältande. Jag är ältandets okrönta Drottning :-)

2012-04-11 @ 21:16:12
Kattis säger:

Wow, den är ju faktiskt nästan dubbelt så stor som för två veckor sedan!

2012-04-11 @ 21:37:24

Enligt svenska livsmedelverket ska man inte äta brieost, inte ens pastöriserad. kolla in länken jag gav i inlägget :-) Sen verkar det som att folk får höra olika av sin barnmorskor :-)

2012-04-13 @ 09:58:50
Pernilla säger:

jag har knappt kunnat ta mig upp ur soffan på 27 år utan att huffa och puffa, hur ska jag tolka det egentligen?

2012-04-13 @ 22:17:35Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...