Kattracka 

Okej, så jag befinner mig på konferens just nu. I morgon ska jag hålla föredrag och imponera på folk med min forskning.

Min forskning kräver mycket programmering och kod som jobbar i timmavis för att få fram resultat. Naturligtvis var jag ute i sista minuten så natten till idag körde jag min kod.

Trodde jag.

Men när jag steg upp klockan halv sex i morse för att ta mig till tåget så var laptopen död. Vår katt Trouble hade ryckt sladden! Oftast är jag glad att min laptop har magnetisk anslutning; det har räddat den ett antal gånger när någon snubblat på sladden. Men just idag hade jag önskat att den suttit fast bättre.


Nåja, jag packade den döde latopen och tog mig till tåget som tog mig till konferensen i Tyskland. Väl framme på hotellet satte jag genast laptopen på laddning.

Efter en timme var den fortfarande död. Jag testade att ansluta till ett annat eluttag och upptäckte då att sladden var så gott som avsliten.

Så nu har jag en död laptop utan möjlighet att ladda den, och utan att vara helt klar med mina förberedelser. Jag tror att det är ett sammanträffande, och att Trouble inte aktivt försöker förhindra mig från att visa upp min forskning, men man vet verkligen aldrig med den katten. Jag har även en ny version av ursäkten my dog ate my homework.Tur dock att alla astrofysiker är machoror så det är lätt att låna en sladd någon timme för att förbereda en presentation. Dock är det omöjligt att utföra något ordentligt arbete.

Oh noes!


Kommentarer
emma säger:

haha så fränt, man kan ju inte bli arg på katten heller ;)

2011-03-10 @ 19:36:15
Kattis säger:

Det borde väl inte vara svårt att hitta en ny sladd i Tyskland?

2011-03-11 @ 08:42:31

Njae, kanske inte. Det svåra är att komma ifrån konferensen för att vandra rundor i centrum medans affärerna har öppet...Och visst kan man bli arg på katten, men HAN bryr sig ju inte!

2011-03-11 @ 09:59:33
lovisa säger:

söt!

2011-03-11 @ 10:20:23
tasha säger:

haha söt katt! :D kika gärna in på min humorblogg om du har tid <3

2011-03-13 @ 13:13:04

gulleplutt!

2011-04-10 @ 10:56:01Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...