Valppaket 

Eftersom jag vill att Roxy ska minnas mig trots att jag inte bor hemma större delen av året så har jag slåtts med andra om att få ta hand om henne på natten. Det funkar bra, hon trivs med mig, men jag får ju inte sådär jättemycket sömn direkt.

Första natten var hon vaken nästan hela tiden och måste då gå ut och kissa relativt ofta. Och i morse vaknade hon klockan sex och ville LEKA. Jag väcktes av att två valptassar dök upp på sängen och av att resten av valpen försökte ta sig upp också så att sängen gungade. Jag lade tillbaka henne i korgen men så fort jag somnat om så var hon där igen. Och igen. Och igen. Efter tillräckligt många gånger så räckte det med att jag ställde mig upp så sprang hon och lade sig i korgen.

När jag till slut tog ut henne för att kissa så skulle hon SPRINGA och BITAS och SKUTTA och LEKA LEKA LEKA. Hon är jättesöt men efter bara en halv natts sömn är man inte sådär jätteleksugen direkt. Det kommer att bli svårt att jobba imorgon...

Nu blir det ett litet bildspel.


Som ni kan se har till och Marcus funnit Roxy. Eller Roxy har funnit Marcus rättare sagt.


Kommentarer
Evelina säger:

Hm. Har kanske inte sa mycket att gora med gullig valp, men gillar Marcus nya harstil och skagg =) Forresten var ar ni? Kommer inte ihag om det ar sa det ser ut i Kattvik. Det verkar lite for lummigt och gront for Kavlinge huset. Hjalp! Maste nog aka hem snart! Puss pa dig!

2010-08-18 @ 03:24:35
Malin säger:

Jo, det ar i Kattvik vi ar, fast idag maste vi lamna valpen har och aka tillbaka till Holland. Sag ifran nar du ska aka hem sa kanske vi kan tajma det!

2010-08-18 @ 09:56:20
Evelina säger:

Vet inte riktigt nar det blir! Har mycket resa med jobb i host, och Noah och jag flyttar ju stup i kvarten nu med hans jobb. Ska till Nepal i November... Mycket spannande. Men forst till Amsterdam! Sep 13 - 25. Jobb 14 - 17. Sen ledigt med familjen. Med lite jobb igen Sep 24 innan hemresan. Ar ni hemma i Leiden nagot da? Ser garna "nya" lagenheten och myser lite nagon dag.

2010-08-18 @ 23:34:09
Evelina säger:

Forresten, vem sjutton hittar pa verifierings orden. Knepigt varre =)

2010-08-18 @ 23:34:51Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...