Icke-augusti 

Såhär ska det faktiskt inte se ut i augusti. Inte ens i Holland.


Folk med vinterjackor och halsdukar. Usch. Nästa gång flyttar jag till ett land med vettigt väder! Vi spenderade fem timmar idag i omväxlande ösregn och solsken men konstant kyla, väntandes på olika sorters hjälp eftersom svärbroderns bil hade bestämt sig för att dö. Det visade sig efter ett par timmars väntan att väghjälpen inte skulle bärga bilen eftersom reparationskostnaden var högre än bilen var värd. Kul! Så de lämnade oss där vid vägkanten med ett nummer till bärgningsfirman.

Som tur var så valde den gamla Volvon en perfekt plats att gå dädan på: 500 meter från mitt jobb. Och jag råkar ha workoholics som kollegor så vi rekryterade en av dem och knuffade bilen till parkeringsplatsen. Där kan den stå i ett par dagar tills vi fått tag på ett skrotbolag som är villiga att hämta bilen utan kostnad.

Så kort sagt blev det inget IKEA idag.


Kommentarer
Evelina säger:

Men fy vilket vader. Tycker valdigt synd om dig! Fast har har vi 43 grader och som en bastu. Inte heller sa skoj. Undrar just vad jag ska packa med mig till Amsterdam om en vecka. Far nog dra ut "vinterkladerna"...

2010-09-06 @ 23:43:57Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...