Svensk dag 

Det har varit väldigt mycket sommar den gångna veckan, med klänning varje dag (ahmajgad vad underbart bekvämt det är att ha mage i klänning istället för i jeans), lunch i parken och promenader i solen. Fantastiskt faktiskt!

I dag är det fortfarande väldigt soligt, och jag tog tillfället i akt att vandra bort till gymmet, skaffa medlemskap till simbassängen och börja simma. Jag har inte motionerat ordentligt på ett år (jag räknar inte riktigt gravidyogan), men oj vad skönt det var trots att jag naturligtvis tog det väldigt lugnt.

Tydligen ska simning vara bland det bästa man kan göra när man är 29 veckor. Man är viktlös, man får motion och positionen (i bröstsim) är perfekt för att övertyga den lille därinne att lägga sig på rätt håll (alltså med ryggen utåt). Så det ska jag se till att göra ett par tre gånger i veckan tänkte jag.

Nåja, resten av dagen blir väldigt svensk. Knäckebröd med ägg och kaviar till lunch (ja, vi var på IKEA i torsdags) och kladdkaka till melodifestivalen i kväll. Den ska ses med vänner, varav en av de som bjuder också är svensk. Britterna tycker att vi är ytterst underliga som faktiskt tycker melodifestivalen är kul.


Svensk lunch.


Svensk... middag?

Jag är lite nyfiken på hur det har gått med kladdkakan förresten. Vi har nämligen en gasugn för första gången någonsin och det är ju illa nog. Men den är också riktigt dålig, så man har verkligen ingen koll på vilken temperatur det faktiskt är därinne. Så det är Schrödingers kladdkaka: den är både rinnig och torr på en gång tills vi skär i den i kväll och avgör vilket av det det är (übergeekigt skämt, sorry).

Japp japp, vi ses kanske en gång till innan jag drar till Holland på måndag.


Kommentarer
Pernilla säger:

klänning är alltid bekvämast, vare sig man har gravidmage eller ej :) fast jag köpte faktiskt såna mammashorts förra veckan, OH MY, vad bekvämt. tror jag ska ha dem jämt, även när magen är borta.engelsmännen är ju de som är knäppa, som tycker att vi är knäppa som tittar på ESC men sen är de själva helt lyriska över nånting som Big Brother som vi i sverige mest tycker är för fjortisar... helkonstigt!

2012-05-27 @ 11:37:01

Men oj då!

Jag hade ingen aning om att det hade flyttats och väntades smått. Då får man gratulera i massor då ;)Hälsningar

Yohanna

som skickar med en länk om du skulle bli sugen:

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/may/real-life-radslor.html

2012-05-28 @ 16:57:44Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...