Maguppdatering v. 18 

Ja, det var ju tänkt att jag skulle köra en maguppdatering varje måndag, men jag har redan misslyckats med det. Men bilden nedan är tagen igår, så det kanske kan gå an ändå?


Somebody put baby in a corner

Igår hade jag något av en känslokrasch - är det månne hormonerna som hör av sig? I alla fall så gick jag och oroade mig hela dagen för att något var fel, men så fort jag kom hem och landade i soffan så började det sparka till ordentligt. Så allt verkar vara väl.

Fast då var jag så slutkörd efter allt oroande att jag inte orkade lyfta på mig igen förrän det var dags att förflytta sig till sängen.

Men hur glad kan man bli av att bli sparkad i magen egentligen? Svaret är: överlycklig!

I alla fall, jag tror att magen är på väg att utvidgas ordentligt, och snabbt dessutom. Så snabbt att musklerna och ligamenten kvider. Ja, maguppdatering innebär tydligen inte bara en ful bild utan även intima detaljer om hur magen beter sig. Jag ska kanske anstränga mig och göra det lite glamorösare?

Nästa vecka satsar vi på det i stället. Kanske.


Kommentarer
Pernilla säger:

så länge du inte börjar visa bilder på fnasiga bröstvårtor (jo! det har hänt i en blogg jag läst!) så är det helt okej att skriva om obehagliga gravidkänslor :)

2012-03-14 @ 09:58:59

Haha Pernilla, tack för tipset. Jag ska tänka på det nästa gång jag känner att jag vill visa upp mina bröstvårtor för världen!

2012-03-14 @ 10:36:00
Kattis säger:

Hellre ärligt än glamouröst! Det här är så jäkla kul att följa!

2012-03-14 @ 14:13:32
Fina Frun säger:

Ja det är lycka att bli få en spark i magen om den kommer innifrån ;D

2012-03-14 @ 16:21:05
Kitty säger:

Fina fina bebismagen! :D Tack, jo det blir säkert bra. Men tyvärr är det säkert en fem, sex personer som håller på. Det är både släkt och "vänner". Så himla konstigt. Jag skulle aldrig få för mig att göra så mot någon annan. Puckat. Ska trösta mig med liten av den där awesome chokladen i ditt senaste inlägg :o oh yum.

2012-03-16 @ 10:09:42Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...