Maguppdatering v. 39 

På lördag, då har jag planerat att tvätta lakanen. Och just det, att föda bebis. Eller då är det i alla fall beräknat födelsedatum.

Det känns otroligt konstigt att det är så pass nära. Rent planeringsmässigt sett så är allt redo, men ändå känns det liksom som om det inte är dags än. Med den här väluppfostrade magen så hade jag lätt kunnat vanka omkring gravid ett tag till.


Hoppsan-jag-råkade-hamna-i-samma-hörn-som-bebiskorgen-hur-gick-det-till-mage.

Fast å andra sidan så vill jag ju såklart inte gå över tiden alltför mycket. Det hade ju varit rätt trevligt att bli av med korvfingrarna till exempel, så att man kan sätta tillbaka ringarna. Även om singellivet är rätt trevligt.

Men det är så sjukt svårt att föreställa sig att om en vecka eller kanske i morgon eller kanske om ett par veckor så har vi ett gråtande, skrattande, bajsande, supersött och alldeles... alldeles underbart litet knyte att ägna resten av våra liv åt. Hur har det gått till liksom?


Kommentarer
Lilian säger:

Asså, mannen och kvinnan träffar varandra. Dom fattar tycke, lär känna varandra och spenderar många dagar med varandra för att lära känna varandra och veta att man passar bra ihop och att man blir ett bra team för en bebis. Sen bestämmer dom sig för att bli mamma och pappa och så gör dom bebisen. Oftast är dom nakna när dom gör det. Sen dröjer det nio månader lite drygt och sen tittar bebisen ut och sen lever man med varandra hela livet och det, det är det finaste som finns!

Ungefär så går det till när det går till på bästa sättet tycker jag. Som ett svar på din fundering alltså ;)

Jag längtar med spänning på ert lilla underverk!
/L

Svar: Haha, det är tur att du finns kära Lilian, så att man kan få svar på sina funderingar.
Everlasting

2012-08-09 @ 04:44:44

Oj så det närmar sig! :D

sv: jag är helt förstummad själv. Inte var det något radikalt jag skrev, eller på ett radikalt sätt. Och det var inte som att jag försökte omvända andra heller..

2012-08-09 @ 20:04:08
Linn säger:

Allt bra? :)

2012-08-11 @ 17:42:47
Pernilla säger:

jag kan ju fortsätta Lilians lilla berättelse där om hur det går till när bebisen kommer till, fick det nämligen berättat för mig av en kille i 4-årsåldern för några år sen: "pappan tar sin snopp i mammans smula så hamnar bebisen i mammans mage, sen blir mamman jättetjock och spyr och spyr och till slut SPYR HON UT BEBISEN!" det låter lite läskigt just den där sista biten, så jag hoppas att han hade fel på den punkten ;)

men nu är det nära du, till och med mer än nära, så spännande! hoppas på en söt nybakad liten bebis här nästa gång jag tittar in! (och en text om att det är en kakbit att föda barn och inte gör ont alls. tack så mycket!)

Svar: Hahaha, han verkar ha stenkoll den ungen! Och jag ska berätta om födseln när jag får en chans. Jag klarade mig på enbart lustgas, så det kan inte ha gjort särskilt ont. Ehm. Typ.
Everlasting

2012-08-12 @ 20:14:44

Härligt att du känner så! Ofta är man ju rätt trött på det där i slutet. Jag var rätt trött på det redan från första början...men herregud, BELÖNINGEN för graviditeten! Värt allt och gånger tusen :)

2012-08-14 @ 00:01:35

Lördagen har kommit och gått, så nu undrar man ju :) :) om lakanen blev tvättade (hihi)
Hoppas bebis har kommit och att allt går/har gått bra :)

2012-08-14 @ 16:47:47Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...