Edinburgh 

Så var man tillbaka i the Burgh. Det känns som om jag kommit hem. Konstigt hur ett ställe kan kännas så hemvant efter så pass lång tid.

I fredags flög jag till London City med British Airways, som gjorde rätt gott intryck på mig måste jag säga. Jag bytte säte när jag checkade in till ett som jag tyckte verkade smart eftersom jag trodde att jag kunde få tur och få ett tomt säte bredvid mig. Och se det fick jag! Och gott om benutrymme hade det också det där planet. Det var ett litet plan dock, så det skuttade lite när vi skulle landa i London men jag kände mig ändå rätt säker.

I London möttes jag av Richelle och en trevlig pöjk och de tog mig till Richelles lägenhet som låg bekvämt nära London City. Pågen stannade och ställde intelligenta frågor om min research, vilket jag inte är van vid men som var trevligt ändå. Vi tittade på film och käkade kinesmat och däckade i omgångar framför filmen så det alltid fanns någon som kunde berätta handlingen för den som sovit.

Lördagen spenderades awesomely chilled i Richelles lägenhet med chips och coca och Full English och dyr-champange och pizza och TV. Fast vi begav oss ut ett litet tag och fick Richelles naglar gjorda. De såg ut såhär efteråt:


Jag målade mina naglar samma gröna som för ett par veckor sedan för jag gillade den starkt och trivdes med uppmärksamheten den gav mig. Och uppmärksamhet fick jag idag, söndag, när jag gick igenom security på väg till Edinburgh. Säkerhetsvakten var imponerad tydligen.

Jag blev nästan tårögd när vi landade i Edinburgh. Här väntade jag sedan på kollegorna och vi tog taxi till Pollock Halls där jag ska bo den närmaste veckan. Efter att vi fått nycklarna gick vi och minglade lite med stornamnen som är på den här konferensen och sen gick vi och åt middag. Vi råkade dock överge en grupp stormänniskor och fick sedan höra att vi skulle "be flipping burgers for the rest of your life" från en av mina chefer. Ooops...

Imorrn eftermiddag är det då dags för den hemska presentationen jag måste ge. Jag är sjukt nervös! Så många så viktiga människor i ett rum, och alla kommer att lyssna på mig och ha hemska frågor! Men jag har iaf gjort klart slidesarna och gått igenom dem ett par gånger. Jag vill inte gå igenom dem för många gånger för jag avskyr när det låter för inrepeterat, men det medför också att jag inte känner mig perfekt förberedd så det bidrar till nervositeten.

Men nu ska jag försöka få lite sömn iaf. Gonatt.


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...