Maguppdatering v. 26 

Idag blir det en lat maguppdatering (i pyjamasbyxor dessutom) för jag är helt slutkörd efter helgens bravader och gårdagens monster till IKEA-besök.

Men en liten (eller stor?) mage ska ni få ändå.


Rosa spegelmage.

Jag insåg idag att nu är jag ju nästan på väg in i the third trimester (vad nu det kan heta på svenska). Tiden går så sjukt snabbt!

Naveln är så grund nu att man knappt kan hitta den genom ett linne längre. Jag tänkte aldrig på det faktum att naveln kan ploppa ut, men min verkar definitivt ha det som plan.

Little one sparkar och sprattlar och knörvlar mer än någonsin. Det verkar som om sömn inte är något som behövs därinne. Fast det gör inget, jag tycker fortfarande att det är mysigt att känna efter och liksom ha kontakt med den lille därinne. Till och med när little one bestämmer sig för att köra in ena foten innanför mina revben och samtidigt boxa mig i blåsan.

Ja, än så länge så är till och med det mysigt.


Kommentarer
Lilian säger:

Så himla häftigt!

2012-05-09 @ 05:21:55
Kattis säger:

Tycker den börjar bli ganska stor jag! Hade min gravida Hilda här i fredags, hon har nog lite "kuligare" mage, men jag tror Janne mig inte att den är mycket större än din och hon ska ändå föda vid midsommar. Fast hon är en väldigt liten tjej vanligtvis också, det kanske har betydelse.Fick iaf substitutkänna på hennes sparkande alien där inne, häftigt men knasigt att känna en rejäl spark/armbåge/vaddetnuvar. Som sagt, kändes som en alien nästan! Svårt att förstå att det är en nästan färdig människa där inne.

2012-05-09 @ 07:39:48

Kattis, ja det är verkligen lite alien-känsla över det, till och med för mig som borde ha vant mig vid det här laget. Och så sent som igår så hade min käre man handen på min mage och när bebisen vände på sig klarade han inte av att ha kvar handen för det kändes så läskigt. För det är det läskigaste, när liksom en axel rullar förbi snarare än en direkt spark.Kuligheten beror på hur man "bär" barnet tror jag. I mitt fall ligger bebben långt ner och då ser det mindre kuligare ut än om den liksom är mitt på. Attans också, för jag ville verkligen ha en kalaskula.

2012-05-09 @ 10:23:16
Snove säger:

Malin, du har ju tre månader till på dig att skaffa en kalaskula, det hinner du nog ska du se! =D

2012-05-21 @ 15:21:35Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...