Maguppdatering v. 25 

Ännu en vecka med icke-tajta kläder (sorry sis), men nu har jag faktiskt en klänning till bröllopet vi ska på i helgen. Tack Pernilla som svarade på mitt nödrop förra veckan - Asos visade sig ha en hel hög med fina mammaklänningar!


Mage i finklänning.

Ett par klackar och lite smink på det så ska det nog bli bra serru!

Annars är det väl som varje vecka: magen växer och har sig och little one knörvlar och har sig. Fast nu har jag nått det här bekväma stadiet:


Ett bord jag alltid har med mig.


Kommentarer
Trixie säger:

Det där bordet minns jag. Men det var ju inte alltid tillförlitligt....

2012-05-01 @ 21:10:38
Pernilla säger:

vad bra! vad fint! tog du bara din vanliga storlek på kläder och så passade det? vet inte riktigt hur det här med mammakläder funkar och vi ska också på bröllop (när jag är i vecka 25!) så jag tänkte beställa en från asos tills dess men har inte riktigt vetat vilken storlek jag ska ta, det är ju liksom inte bara magen som vuxit utan även andra attribut ;P

2012-05-01 @ 22:03:59

Pernilla, jag brukar beställa mammakläder i min vanliga storlek och än så länge har det funkat bra. Men just från Asos så beställde jag en storlek upp, för mina "andra attribut" var stora till att börja med och nu är de verkligen bomber. Så en klänning som den på min bild tänkte jag att där är det ju bara attributen som behöver passa, och visst passade en storlek upp. Däremot beställde jag en annan klänning också (när jag ändå var igång liksom); den hade resår i ryggen och den kunde jag nog gott ha haft i min vanliga storlek. Det var den här: http://images.asos.com/inv/media/3/6/2/1/2121263/multi/image1xl.jpgJust Asos har faktiskt en size guide för mammakläder också, så du kan ju gå på de måtten om du vill.Lång kommentar, sorry, men summa summarum: du kan i de allra flesta fall beställa i din vanliga storlek. H&Ms mammajeans t ex passar fortfarande perfekt i min vanliga storlek.

2012-05-01 @ 22:23:27

haha vad go du är ;-) DU vet ju hur man skriver en konstruktiv kommentar!! Tyvärr vet inte alla det och det är synd. Då blir det istället fel och stjäl av min glädje och energi till bloggen.Önskar alla kunde uttrycka sig som du.kram

2012-05-02 @ 10:39:06
FIA FIT säger:

Åh vad fin du är! Och vilken snygg klänning. Trivs ni bra i nya lyan?

2012-05-02 @ 20:03:23Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...