Maguppdatering v. 19 

Dags för veckans maguppdatering då då.

Jag sa ju förra veckan att jag skulle göra det lite glamorösare, och vad är väl mer glamoröst än en mommy (med ett fult men glatt smil) på väg till yogan? Lattemamma here I come!


Yummy mummy...?

Vet ni vad? Nu har jag börjat märka av den där omtalade gravidhungern. Inga cravings än så länge (mer än alla möjliga citrusfrukter, särskilt grapefrukt), men även om jag äter middag relativt sent så är jag ändå sjukt hungrig när det är dags att lägga sig. Och dessutom så verkar magen bottenlös. Jag äter tills det är tomt på tallriken och märker ingen större skillnad mot innan jag började äta. Det tar liksom aldrig stopp. Jag hade nog till och med kunnat få ner en hel amerikansk portion utan att behöva knäppa upp en enda byxknapp.

Fast det är ju fusk förstås; jag går ju omkring i gravidjeans.

Vet ni vad en gång till? Jag har börjat kunna se när little one sparkar, så länge sparken är riktad mot det där stället där lagret mellan livmoder och hud är som tunnast. Plötsligt säger det bopp och så hoppar det till. Ytterst underlig känsla faktiskt.

Men också alldeles... alldeles underbar!


Kommentarer
Lilian säger:

Gud vilken fin gravid du är!Häftigt att du kan se hur det sparkar omkring där inne! Måste verkligen vara det häftigaste någonsin alla rekord!2012-03-20 @ 03:09:51
Kitty säger:

Du är så fin, kvinna! :D Ska bli så sjukt spännande att få se lillen/an. Går in på din blogg onödigt ofta för att se om du skrivit något mer, oavsett det är om rörchoklad eller tåludd :)

2012-03-20 @ 14:10:55

Lilian och Kitty, vad snälla ni båda är! Jovisst är det häftigt, och knäppt, med någon som sparkar och har sig därinne.Och tåludd var ju en ide, det kanske jag skriver om i morgon.

2012-03-20 @ 23:52:06Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...