Maguppdatering v. 31 

Numera är jag tydligen en av de mer erfarna i gravidyoga-gruppen för en av de nytillkomna tjejerna svarade på en kommentar om magen att ja, den börjar verkligen synas men den är ju inte i närheten av din ännu. Oj vad tiden går snabbt! Och jag har en känsla av att den kommer att gå ännu snabbare nu.


Grön yogamage

Vi har varit hos doktorn idag också, för standard-checkup. Alla värden är som de ska, bebishjärtat slår bra och hon sa att little one i alla fall har huvudet ner och rumpan upp just för tillfället, även om han/hon inte fickparkerat än. Jag tyckte faktiskt att jag kände en saltomortal igår under yogan, som en fallande känsla på insidan liksom, så det kanske var då den lille bestämde sig för att vända på sig.

Så det var ju bra. Då har jag inget särskilt att oroa mig för. Just nu.

Förresten, min lilla app i menyn till höger säger att Little One is [...] with less wriggle room, sleeping most of the time.

Jovisst.

My ass!

Det som tydligen är den lilla rumpan vickar på sig mest hela tiden tycker jag, och den lilla foten gräver sig in under revbenen alltsom oftast. Jag undrar just när most of the time är.

Men jag trivs med allt liv och rörelse därinne och klappar på rumpan när den dyker upp.

Så att little one vet att mamma finns härute och väntar liksom.


Kommentarer
Kitty säger:

Fina bebismagen! :D Måste vara en helt fantastisk (oftast ;D) känsla med något litet som snurrar, sparkar och bara finns där inne :)Och jo, jag undrar verkligen hur folk tänker. Men man får iallafall veta var man har sina vänner.. :P

2012-06-13 @ 11:13:37
Lilian säger:

Helt otroligt hur fort det går! Och jag måste säga det igen vad fin du är som gravid! Du bär verkligen upp magen fint eller hur man ska säga utan att det låter tokigt :) Är så nyfiken på vem det kan vara där inne!

Och du! Au pair hos dig skulle ju vara värsta drömmen! För skönare morsa tror jag man får leta länge efter.

2012-06-13 @ 20:26:04

Du ser fin ut, jag förstår att ni längtar efter little one :) Vad kul att hen är så aktiv där inne också ^^sv: JAAA, body balance är så liksom... perfekt för mig. Synd att det inte har så mycket fokus på armstyrka, för det är det jag behöver mest.

2012-06-14 @ 19:04:10
Pernilla säger:

fast tänk om Little One tror att du smiskar den när du klappar på rumpan och inte vågar komma ut? :P"sleeping most of the time" det gör då inte min heller, fast så är det ju några veckor kvar till v.31 så den kanske blir lite slöare innan dess. hoppas jag också får sån fin mage som du har tills dess, tycker fortfarande mest det ser ut som jag äter för mycket kakor ;)

2012-06-14 @ 21:40:01Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...