Maguppdatering v. 23 

Ja, jag är särskilt inaktiv för tillfället, men det har att göra med den där headern som fortfarande ligger på min startsida. Men en maguppdatering kanske jag kan mäkta med.


Randig mage.

Little one är desto mer aktiv och sparkar och står i så gott som hela dagarna, och jag kan fortfarande inte låta bli att känna efter med handen varje gång. Det roligaste är när little one knörvlar rundor därinne och hela magen liksom böljar. För rörelserna syns verkligen på utsidan nu. Och min käre man kan lyssna också tydligen, vilket jag har ganska svårt att göra själv.

Igår var det dags för yoga igen, för första gången på tre veckor. Och hujedamej vad magen är i vägen plötsligt. Det är svårt att nå tårna när magen daskar i låren först. Dessutom har jag fortfarande lite ont i axeln så jag kunde inte göra många stretchövningar heller. Kort sagt så är min flexibilitet plötsligt obefintlig.

Aja, det är egentligen bara roligt att det märks liksom. Jag tror jag har nått det där stadiet nu när folk antar att jag är gravid istället för tjock. Eller jag hoppas det i alla fall.


Kommentarer
Kattis säger:

Det är så spännande att läsa! Fast egentligen tycker jag att du ska vara här och visa och berätta, så jag också kan lyssna och känna...

2012-04-17 @ 20:39:59
Lilian säger:

Nejdu. Inte kan man ta fel på att du är tjock inte. Du är gravid och jättefin!

2012-04-18 @ 04:11:51
Mimmy säger:

Åh fin mage, och fin blogg tycker jag. Så skönt och roligt med annat än "skriver vad som helst för uppmärksamhet/pengar". Överallt finns det, så trist.

Denna blogg känns ljus men varm, haha konstig beskrivning kanske :)

2012-04-18 @ 11:57:56
Pernilla säger:

haha, det är nog absolut ingen som tar miste på att det är en bebismage du har nu :) jag längtar tills jag också blir bebistjock och inte bara ser ut som jag ätit alldeles för mycket chips som det gör nu...

2012-04-18 @ 19:33:57

tack för presentaitionen :-) Fiiin mage och kul när dom korvar runt där inne ;-)

2012-04-20 @ 14:45:28Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...