Lunch på college 

För ett tag sedan åt jag lunch för första gången på mitt College. Jag hade inte varit där sedan den där middagen, och nu har jag inte varit där sedan lunchen heller. Jag vet inte riktigt varför, men det kan ha att göra med min obotliga lathet. Det tar ju ändå hela fem minuter att cykla till den delen av staden...

(Gratis-) Lunchen var helt okej; det bjöds på relativt smaklig buffé med vin om man ville det, och ost och kex och kaka till efterätt (man kanske skulle välja antingen eller? Asch...). Folket där berättade att jag borde infinna mig på någon av (gratis-) middagarna också, för då får man sitta vid the high table och se ut över havet av studenter. Precis som i Harry Potter-filmerna!

Dock varnade de mig för söndagar, för då är det black tie som gäller. Andra dagar är det ju bara kostym...

Jag lyckades smyga till mig ytterligare ett par bilder, den här gången från utsidan på insidan, om ni förstår vad jag menar. Jag är verkligen en fegis när det gäller att ta bilder och tittar mig förstulet omkring för att kolla att ingen ser mig innan jag snabbt smyger upp kameran och knäpper av. Därav den något undermåliga kvalitén på bilderna.

Eller jag skyller på det i alla fall.


Det här huset passar inte riktigt in, men det var fint ändå.


Det är ju så här en universitetsbyggnad ska se ut.


Kommentarer
Lilian säger:

Exakt så ska en universitetsbyggnad se ut!

Ps. Gratis är gott!

2011-11-23 @ 02:50:38
Linn säger:

gratis är gott, yeaah!! :)

2011-11-23 @ 20:03:51

Himla snygg universitetsbyggnad må jag säga! Umeå universitet är inte fullt lika sagolikt, speciellt inte de avdelningarna som jag brukar hänga på :P

Annat var det på skolan som jag och SaraLovisa träffades på: det var ett f.d. mentalsjukhus. Jag brukar skoja med Sara och säga att vi antagligen hade träffats där också ifall vi hade levt sextio år tidigare! Skolan låg till en början i "avdelning för hysteriska kvinnor" så det passade ju bra ;DTack för påfriskningspeppen! Jag är ycket bättre nu :)

2011-11-23 @ 21:10:10
saralovisa säger:

Åh ... som i Harry Potter! SÅ MÄKTIGT!Haha åh, älska Teresa. Men det är nog tyärr mer sanning i hennes ord än vad jag vill tänka. Tvi vale vilket radarpar vi hade vart på psyket. Gått hand i hand och pladdrat av och an stup i kvarten!

2011-11-23 @ 22:03:10
Pernilla säger:

viskar lite lågt att jag tyckte nog att det där huset som inte riktigt såg ut som en universtetsbyggnad var finare ändå... det var ju så gulligt lantligt!men du måste ju gå på gratismiddag och sitta vid det där bordet, kanske kan du ta med dig en sorterar-hatt också och lite på måfå välja ut några studenter som ska få byta elevhem?

2011-11-23 @ 22:24:14

Haha, *Teresa (VelourVenus) och saralovisa*, ni är så söta. Jag tänker mig någon scen ur Girl Interrupted nu...

2011-11-24 @ 11:02:43

Haha, VelourVenus och saralovisa, ni är så söta. Jag tänker mig någon scen ur Girl Interrupted nu..

2011-11-24 @ 11:03:43

Pernilla, det hade varit kul. I alla fall ett litet tag, sedan hade de nog skickat mig till Teresa och Sara Lovisas f.d. skola...

2011-11-24 @ 11:06:05

Tänk om ändå sthlms universitet såg ut så där :)Sv: Ja de älskar sushi till min stora lycka ;) För det gör ju jag med :)

2011-11-25 @ 07:28:56Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 bloglovin Följ mig via Bloglovin   RSS 2.0 Följ mig via RSS
Trackback
bloglovin 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...